ApeCoin Fiyat Tahmini – APE Fiyatı Yakında 50 Dolara Ulaşacak mı?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Bazı kripto para birimlerinin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığı 2021 yükseliş koşusuna bakılmaksızın, 2022, ApeCoin (APE) gibi yeni listelenen bazı kripto varlıkları için iyi bir yıl oldu. CoinMarketCap’e göre ApeCoin’deki yatırım getirisi %1200’ün üzerinde.

Bununla birlikte, kripto piyasası son zamanlarda konsolide oluyor ve birçok kripto para birimi önceki karlarını kaybediyor. APE aynı fiyat dalgalanmasını yaşayacak mı? Bu APE Fiyat Tahmini 2022 makalesinde kısa süre içinde öğreneceğiz. Ama önce ApeCoin’in (APE) ne olduğuna bir bakalım.

ApeCoin (APE) nedir?

ApeCoin, Yuga Labs’in Bored Ape Yacht Club projesinden ilham alan merkezi olmayan bir projedir. ApeCoin, APE Vakfı tarafından desteklenen gelişen APE Ekosisteminde kullanılmak üzere kuruldu. ApeCoin DAO, ApeCoin sahiplerinin açık ve izinsiz yönetişim süreçleri aracılığıyla işbirliği yapmaları için bir altyapı sağlayarak, APE Ekosistemini adil ve kapsayıcı bir şekilde oluşturmayı ve sürdürmeyi amaçlar.

ApeCoin, web3’ün ön saflarında merkezi olmayan topluluk binasını güçlendirmek ve teşvik etmek için APE Ekosisteminde kullanılan bir ERC-20 yönetişim ve yardımcı program belirtecidir.

Artık ApeCoin hakkında net olduğumuza göre, APE’nin 2022’de karlı bir kripto olacağını düşünüyor musunuz? Bana katılın ve bu ApeCoin fiyat analizi ve APE fiyat tahminindeki çizelgeleri görelim.

ApeCoin (APE) Mevcut Piyasa Durumu

Yazma sırasında, ApeCoin (APE), 24 saatlik 2.698.053.889 $ işlem hacmiyle 14.15 $’dan işlem görüyor. APE’nin fiyatı son 24 saatte %16.06 arttı.

ApeCoin (APE) ticareti yapmak için en iyi kripto para borsalarından bazıları Binance, Kucoin, Coinbase, Gate.io, Huobi Global, Kraken ve diğerleridir.

Şimdi, 2022 için bu APE teknik analizinin bir sonraki bölümüne geçelim.

ApeCoin (APE) Fiyat Analizi 2022

Şu anda ApeCoin (APE), CoinGecko’da 57. sırada yer alıyor. Ancak ApeCoin ekosistemindeki en son güncellemeler, geliştirmeler ve değişiklikler, kripto para birimi fiyatının daha da yükselmesine yardımcı olacak mı? Bu APE fiyat tahmini makalesindeki grafiklere geçelim.

ApeCoin Fiyat Tahmini – APE Fiyatı Yakında 50 Dolara Ulaşacak mı? 5

Göreceli Güç Endeksi (RSI), aşırı satılan veya aşırı satın alınan varlıkları çıkarmak için son fiyat değişikliklerinin büyüklüğündeki nispi momentumu ölçer. 1 saatlik grafiğin RSI değeri 73.26’dır. Bu, APE’nin 70 ile 100 arasında olduğu için aşırı alım eğilimi gösterdiğini gösteriyor. Değer aşırı alım bölgesi olan 70 RSI değerinden uzaklaştıkça daha fazla alıcı yeniden konumlandığından bu değer bir yükseliş koşusunu tetikliyor.

ApeCoin ApeCoin Fiyat Tahmini – APE Fiyatı Yakında 50 Dolara Ulaşacak mı? 6

Keltner kanalı, mum çubuklarının üstündeki veya altındaki oynaklığı ölçerek trend yönlerini belirlemek için kullanılan bir teknik analiz göstergesidir. APE/USDT için Keltner Kanalı sinyallerinden, APE fiyatının, kanalın ortasındaki bir kopuşun ardından fiyatın artması nedeniyle birkaç gün boyunca yükselişini sürdürebileceğini söyleyebiliriz. Bununla birlikte, uzun vadede, Bitcoin ve Ethereum gibi en iyi kripto para birimleri son yükseliş koşusundan zaten düşüşe geçtiğinden fiyat yükselişe geçebilir.

ApeCoin ApeCoin Fiyat Tahmini – APE Fiyatı Yakında 50 Dolara Ulaşacak mı? 7

Yukarıdaki tablodan, 90-MA, 45-MA’nın altındadır. Bununla birlikte, her iki hareketli ortalama da grafiğin altında olduğundan, uzun vadeli yatırımcılar için ApeCoin’in fiyatının onlara iyi getiri sağlamak için daha da yükseleceğini gösteriyor.

ApeCoin (APE) Fiyat Tahmini

Aşağıdaki tablo, ApeCoin’in son birkaç gün içinde harika bir performans sergilediğini gösteriyor. Ayrıca, APE fiyatı yükseliş eğilimi gösteriyor. Bu eğilim devam ederse, APE boğalarla birlikte koşabilir, 14.72 dolarlık direnç1 seviyesini geçebilir ve 2022 yükseliş sinyali olan direnç2 seviyesinde 16.58 dolara tırmanabilir.

ApeCoin ApeCoin Fiyat Tahmini – APE Fiyatı Yakında 50 Dolara Ulaşacak mı? 8

Tersine, yatırımcılar kriptoya karşı çıkarsa, ayılar devralabilir ve APE’yi yükseliş pozisyonundan itebilir. Daha basit bir ifadeyle, APE’nin fiyatı düşüş sinyali olan neredeyse 9,47 dolara düşebilir.

Bu arada, 2022 için uzun vadeli ApeCoin (APE) fiyat tahminimiz yükseliş gösteriyor. Bu yıl CoinMarketCap’e göre mevcut tüm zamanların en yüksek seviyesini (ATH) yaklaşık 39.40 doları geçme olasılığı yüksek. Ancak bu, ancak daha önceki birçok psikolojik direnci kırarsa gerçekleşecektir.

ApeCoin (APE) Fiyat Tahmini 2022

Bu yükseliş eğilimi devam ederse, APE 2022’nin sonunda 40 dolara ulaşacak. Ayrıca, 2022’nin ilk yarısı 20 dolara kadar hızlı büyüme gösterecek. Ardından yükseliş yavaşlayacak, ancak büyük düşüşler beklenmiyor. Yaklaşan ortaklıklar ve gelişmelerle birlikte, fiyat açısından 50$’a ulaşmak oldukça iyimser ama yakın gelecekte şüphesiz mümkün.

ApeCoin (APE) Fiyat Tahmini 2023

APE, uzun vadeli hareketli ortalama olan 90-MA civarında destek seviyesini elinde tutarsa, alıcılar bir sonraki saldırı görevini 68 dolardan hayati seviyede oluşturmak için yeterli zamana ve istikrara sahip olacak, bu da onu düşmeden, tutarlı bir şekilde oynamasını sağlayacak.

ApeCoin (APE) Fiyat Tahmini 2024

Platformun son güncellemeleri, gelişmeleri, ApeCoin fiyat tahmini ve yeni proje tahminlerine göre, APE yatırımcıları 2024 civarında birçok ortaklık ve entegrasyon bekleyebilirler. En iyi yatırım, fiyat yükselip 90$ civarına ulaşabileceğinden.

ApeCoin (APE) Fiyat Tahmini 2025

Önümüzdeki dört yıl içinde ApeCoin fiyatı 150 dolara kadar çıkabilir. Ek olarak, bu seviyeye ulaşmak APE için o kadar da zor olamazdı çünkü ek orta, kısa vadeli ve uzun vadeli fiyat hedefleri alım veya satım emirleri bulunabilirdi. Bu, APE’nin tahmine göre önümüzdeki dört yıl içinde yakında yeni bir ATH’ye ulaşma olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor.

ApeCoin (APE) Fiyat Tahmini 2026

Önümüzdeki beş yıl içinde ApeCoin fiyatı 200 dolara kadar çıkabilir. Ek olarak, bu seviyeye ulaşmak APE için o kadar da zor olamazdı çünkü ek orta, kısa vadeli ve uzun vadeli fiyat hedefleri alım veya satım emirleri bulunabilirdi. Bu, APE’nin tahmine göre önümüzdeki beş yıl içinde yakında yeni bir ATH’ye ulaşma olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor.

ApeCoin Fiyat Tahmini – APE Fiyatı Yakında 50 Dolara Ulaşacak mı?
Ethereum Alternatifi ve İki Düşük Kapasiteli Altcoin Sadece Bir Haftada %60’tan Fazla Arttı!
XRP, Avalanche, Polkadot Fiyat Analizi: 26 Mart Cumartesi
Kripto Analisti Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Üç Altcoin için Büyük Fiyat Uyarısı Verdi!
Terra’nın Bitcoin Alımları ve Son BTC Fiyat Artışı!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için ApeCoin Fiyat Tahmini – APE Fiyatı Yakında 50 Dolara Ulaşacak mı? ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ApeCoin Fiyat Tahmini – APE Fiyatı Yakında 50 Dolara Ulaşacak mı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!