Ankara’da Metaverse Sinyalleri!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da metaverse sinyalleri. Kripto dünyasının önde gelen isminin annesi ve Tesla’nın sahibi Elon Musk tarafından oluşturulan RACA’nın Türkiye ayağına göre, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret edecekler ve evrensel metaverse‘yi tartışacaklar. RACA üç proje üzerinde çalışıyor: NFT’lerin temeli olan MPD, MMO 3D Mapping Mateverse anlamına gelen USM ve AI robot köpekleri ile dünyanın ilk merkezi olmayan depolama seçeneklerinden biri olan Dancing Koda. RACA Türkiye, USM girişimleri için önce Mansur Yavaş, ardından Ekrem İmamoğlu ile görüşeceklerini söylüyor.

Bu RACA USM Nedir?

RACA, madencilik yapmaması ve oyuncuların oyun mantığı yoluyla metaverse oyunlarda jeton elde etmelerine izin vermesiyle tanınır. Buna ek olarak, Radio Caca (RACA) şu anda önceki 24 saatte yüzde 19 artışla 0,001819 dolardan işlem görüyor.

Ankara’da Metaverse Sinyalleri!

USM ise 3D Mapping Metaverse olarak bilinen Decentraland’e benzer bir MMO’dur. Bu metaverse ortamında, kullanıcılar gerçekçi bir 3B gezegeni deneyimleyebilir. Bu işlevsellik ile USM, küresel kripto oyun pazarında ilk sırada yer alabilir.

Ankara ve Metaverse

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın  geçmişte metaverse ile ilgili açıklamalar yaptığı biliniyor ancak görüşmeyle ilgili henüz herhangi bir ayrıntı açıklamadı. Los Angeles, Bari ve Helsinki’den sonra Open Ar Cloud Association, Ankara’yı dördüncü test şehri olarak ilan etti. Bu duyuru Mansur Yavaş tarafından da paylaşılarak desteklendi. Teknolojik yeniliklere verdiği destekle tanınan Yavaş, RACA’nın toplantı duyurusu hakkında henüz bir açıklama yapmamasına rağmen takipçileri tarafından konuya olumlu baktığı görülüyor.

Görüşmenin konusu henüz netlik kazanmasa da USM, Mansur Yavaş’a Open Ar Bulut Derneği’nin daha önce yaptığı gibi Ankara temalı arazi modeli ile bir proje sunabilir. Play to Earn oyunlarının artan popülaritesi ile dünyaya hızla yayılan bu trend, özellikle Ankara’daki metaverse meraklıları USM ile Mansur Yavaş’ın karşılaşmasını dört gözle bekliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Ankara’da Metaverse Sinyalleri! yazısı ilk önce Coin News Türkiye üzerinde ortaya çıktı.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ankara’da Metaverse Sinyalleri!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!