Ripple’ın Yöneticileri SEC’in ‘Oyunculuğuna’ Karşı Yaptırım Çağrısında Bulundu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

SEC ve Ripple vakasına bakıldığında, Ripple Labs ve yöneticilerin nihayet sabrının tükenip tükenmediği sorulabilir. Öyle görünüyor. Özellikle, davalılar Davacıya karşı güçlü duruşlarını sürdürmeye devam etmektedirler.

Ripple’ın Yöneticileri SEC’in ‘Oyunculuğuna’ Karşı Yaptırım Çağrısında Bulundu! 2

Karşı bireysel sanıklar Chris Larsen ve Brad Garlinghouse, SEC’in Metz Ek Uzman Raporu’nu  vurmak için hareketlerini destekleyen bir  mektup  sundular.

Ünlü avukat James Filan, Twitter’daki son gelişmeyi ekledi.

#XRPCommunity #SECGov v. #Ripple #XRP Ripple, Chris Larsen and Brad Garlinghouse have filed a Letter in further support of their Motion to Strike the SEC's late-filed Metz Supplemental Expert Report. pic.twitter.com/sQURMxaRjs

— James K. Filan 🇺🇸🇮🇪 (@FilanLaw) March 24, 2022

Aslında “Dr. Metz, ilk raporunda “açıklamayı amaçladığı” tüm görüşlerin ve bunların temel ve nedenlerinin tam bir açıklamasını sunamadı. Bu, Federal Hukuk Usulü Muhakemeleri Kurallarının gerektirdiği şekilde düştü.

Ripple, Dr. Metz’in ek uzman raporunun SEC’i yalnızca “oyunculuğu” için ödüllendireceğini ve sanıklara daha fazla önyargı getireceğini söyledi. Ayrıca, şirket ekledi,

“Bir devam, SEC’i oyunbazlığı için ödüllendirecek ve Davalıları daha fazla önyargılı hale getirecektir. SEC, Davalıların şiddetle karşı çıktığı bu davada Mahkemeden çok sayıda uzatma talebinde bulundu” denildi.

SEC’in bu davada Dr. Metz’in yeni yanıt raporunu sunmak için planlanan son ifadesinden sonraya kadar bekleme kararı yaptırımları gerektirdi. ‘Kural 37 yaptırımlar özellikle birkaç önemli amaca hizmet ediyor. Örneğin, “tarafın uymamasından kendi menfaatinin olmayacağını” güvence altına almak ve “diğer davalarda mevcut dava üzerinde genel bir caydırıcı etki” olarak hizmet etmek gibi.

Burada her iki mantık da geçerlidir. Ayrıca, genel kayıtlara göre daha sert bir çözüm yolu uygunsa, bölge mahkemelerinin “muhtemel daha düşük yaptırımları tüketmesi gerekmez”.

Birçok savunucu bu dosyalamadan sonra olumlu tepki verdi. Örneğin, bir avukat arkadaşı olan Jeremy Hogan, 25 Mart’ta bir tweet’te şunları söyledi:

Ripple: "gamesmanship…prejudice…SANCTIONS…"

I would say the GLOVES HAVE COME OFF. https://t.co/Wq6JWp181G

— Jeremy Hogan (@attorneyjeremy1) March 24, 2022

Ripple, SEC aleyhindeki davada güçlü bir duruş sergilerken, büyük yatırımcılar yerel token olan XRP’yi daha çok merak etti. WhaleStats verilerine göre, balinaların XRP kullanımı, en büyük 1000 BSC balinası tarafından en çok kullanılan akıllı sözleşmeler arasında yer aldıkça arttı.

💎👏 JUST IN: $XRP @Ripple is back on top most used smart contracts by 1,000 biggest #BSC (@WhaleStatsBSC) whales over the last 24hrs

Whale leaderboard: https://t.co/IQgiQYTntK#XRP #Ripple #WhaleStats #BabyWhale

— WhaleStats – BabyWhale ($BBW) (@WhaleStats) March 23, 2022

Ripple’ın Yöneticileri SEC’in ‘Oyunculuğuna’ Karşı Yaptırım Çağrısında Bulundu!
ApeCoin, Cardano, MATIC Fiyat Analizi: 25 Mart Cuma
Ethereum: Olası Bir Düzeltmeye Rağmen Yükseliş Durumunun Potansiyelini Ölçmek
AVAX’ın Trendin Tersine Dönmesinden Önce Başka Bir Boğa Koşusu Olasılığının Değerlendirilmesi!
Tron, Decentraland, Axie Infinity Fiyat Analizi: 24 Mart Perşembe

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Ripple’ın Yöneticileri SEC’in ‘Oyunculuğuna’ Karşı Yaptırım Çağrısında Bulundu! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ripple’ın Yöneticileri SEC’in ‘Oyunculuğuna’ Karşı Yaptırım Çağrısında Bulundu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!