Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den Metaverse Açıklaması!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Eğitim bakanı Mahmut özer’den metaverse açıklaması. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, basın mensuplarıyla bir araya gelerek, onlara en yeni eğitim araştırmaları ve eğitimdeki metaverse hakkında bilgi verdi. Özer, okullardaki altyapı geliştirme çalışmaları, metaverse geçişine hazırlık olarak başladığını söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den Metaverse Açıklaması

Bakan Özer, metaverse ile alakalı olarak şu ifadeleri kullandı: “Özellikle sanal gerçeklikle ilgili mesleki eğitim için çalışmalara başlanmıştı. Özellikle iş sağlığı ve güvenliği açısından riskli alanlarda dünyada mesleki eğitim artırılmış sanal gerçekliğe geçti. Biz de onun aynısını mesleki eğitime uygulayacağız. Mesela kaynakçılık alanında, madencilik alanında uygulamaya başladık.”

Bakan Özer’e göre sanal gerçeklikle ilgili zorluk, özel firmaların ve endüstrinin henüz sağlam olmaması. Bakan son olarak şunları söyledi: “Artırılmış sanal gerçeklikle ilgili alt yapıyı kurma geliştirme, dijital ile içerikler oluşturma ile ilgili çalışmaları yoğunlaştırdık. Eğitim için de Metaverse ile ilgili çalışmalar devam ediyor.”

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den Metaverse Açıklaması! yazısı ilk önce Coin News Türkiye üzerinde ortaya çıktı.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den Metaverse Açıklaması!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!