David Beckham, DigitalBits’in Küresel Marka Elçisi Oldu: Blockchain, NFT ve Metaverse Dünyasına Adım Atıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiliz eski futbolcu David Beckham, açık kaynaklı blockchain DigitalBits’in küresel marka elçisi oldu.

DigitalBits, 24 Mart tarihinde yayınladığı basın bülteninde David Beckham’ın küresel marka elçisi olduğunu duyurdu. DijitalBits’in küresel marka elçisi olarak blockchain, NFT ve metaverse dünyasına adım atan Beckham, DigitalBits’in blockchain kullanımının dünya çapındaki tüketicilere, markalara ve diğer kuruluşlara yayılmasına yardımcı olacak. Beckham ayrıca DigitalBits blokchain’inde oluşturulacak bir dizi NFT ve diğer blockchain tabanlı dijital varlıkları piyasaya sürecek.

Açıklamada dünya çapında 138 milyon dijital takipçisi olduğuna yer verilen David Beckham, DijitalBits’in küresel marka elçisi olarak atanması ile ilgili;

Her zaman dünyanın dört bir yanındaki hayranlarımla bağlantı kurmanın yeni yollarını bulmaya istekliyim. DigitalBits ekibiyle konuştuğum an, bunun hayranlarıma çevrim içi ortamda yeni deneyimler yaratmak için büyük bir fırsat olduğunu anladım. Her zaman en iyi ekiplerle çalışmaktan gurur duydum. Gelecekte NFT koleksiyonlarım ve daha fazla yenilik üzerinde çalışacağım için çok heyecanlıyım.

açıklamalarında bulundu.

DigitalBits blockchain’in kurucusu Al Burgio, David Beckham’ı global marka elçisi olarak görmekten mutluluk duyduklarını ve onunla çalışmak için sabırsızlandıklarını dile getirdi.

David Beckham’ı DigitalBits global marka elçisi olarak ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Blockchain teknolojisinin dönüştürücü gücünü ana akım kitlelere ulaştırmak ve dünyanın dört bir yanındaki insanların gerçek potansiyeli anlamalarına yardımcı olmak için Beckham ile çalışmayı dört gözle bekliyorum.

Son günlerde, borsalar başta olmak üzeri kripto şirketleri, hizmetlerinin farkındalığını artırmak amacıyla sözcü ve elçi olarak profesyonel sporcular ile anlaşma imzalıyor.

David Beckham, DigitalBits’in Küresel Marka Elçisi Oldu: Blockchain, NFT ve Metaverse Dünyasına Adım Atıyor isimli makale Tuğay Kaynar tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
David Beckham, DigitalBits’in Küresel Marka Elçisi Oldu: Blockchain, NFT ve Metaverse Dünyasına Adım Atıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!