Stargate Finance protokolüne 6 günde 1,9 milyar dolar kilitlendi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zincirler arası protokol Stargate Finance, Alameda Research satın alma çılgınlığının ardından 1,9 milyar dolar TVL elde etti.

Kullanıcıların farklı blockchain ağları arasında varlık transfer etmelerine yardımcı olmak için tasarlanmış zincirler arası protokol Stargate Finance, piyasaya sürülmesinden bir hafta geçmeden kilitli toplam varlık miktarı (TVL) açısından 1,9 milyar doların üzerine çıktı.

Stargate kendini, kullanıcıların yerel varlıklarıyla zincirler arası işlem yapmalarına olanak tanıyan likidite taşıma protokolü olarak piyasalara ve merkeziyetsiz finans (DeFi) protokollerine hizmet sunuyor. Yerel Stargate tokeni (STG), ödeme yapılan havuzlarda stablecoin stake etme seçeneği sunuyor.

Hızla büyüyen TVL, muhtemelen yield farming seçeneği kapsamında, stablecoin kilitleyenlere yüzde 26’ya kadar yıllık faiz getirisi (APY) sunulması sayesinde gerçekleşti.

DeFi Pulse verilerine göre Stargate, bu haber yayına hazırlandığı sırada TVL bakımından yaklaşık 2 milyar dolar seviyesine ulaşmış, kendini en iyi 10 DeFi projesinden biri kademesine yükseltmişti.

Stargate, kripto ticaret firması Alameda Research CEO’su Sam Trabucco gibi yüksek profilli bir isim tarafından da destekleniyor.

Trabucco, Twitter üzerindeki 150.000 takipçisine gönderdiği mesajında, Stargate’in 17 Mart’taki lansmanı sırasında açık artırmaya çıkarılan tüm mevcut Stargate tokenlerini (STG)  Alameda Research tarafından satın aldığını duyurdu.

There’s been some chatter about the recent @StargateFinance auction, and I wanted to clarify a few things about Alameda’s involvement.

— Sam Trabucco (@AlamedaTrabucco) March 22, 2022

Stargate şu anda Ethereum, Polygon, Avalanche, BSC, Fantom, Optimism ve Arbitrum dahil olmak üzere yedi büyük blockchain üzerinde çalışıyor. LayerZero ekibi; Solana, Terra ve Cosmos gibi diğer zincirlere destek eklemeyi planlıyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Stargate Finance protokolüne 6 günde 1,9 milyar dolar kilitlendi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!