Solana, Loopring, ApeCoin Fiyat Analizi: 24 Mart Perşembe

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Solana, 90 dolar seviyesinin üzerine çıktı ve 95 dolarlık bölgede düşüşlü bir sipariş bloğuna girerken kısa vadeli bir yükseliş gücü gösterdi. Loopring, önceki gün muazzam bir talep gördü ve büyük satın alma hacmi, fiyatı 1.23$’da önemli bir direnç seviyesini test etmeye itti. ApeCoin de yükseliş piyasası yapısına sahiptir.

Solana (SOL) Analiz

Solana, Loopring, ApeCoin Fiyat Analizi: 24 Mart Perşembe 4

Şubat ayının sonlarında ve Mart ayının başlarında, 94,5-96 dolarlık alan (kırmızı kutu) bir düşüş emri bloğunun kurulduğunu gördü. Yazma sırasında, fiyat bir kez daha bu bölgeye itildi. SOL’un daha yükseğe çıkıp çıkamayacağı veya bir ret, bir geri çekilme ve bu yerel yüksekleri ölçeklendirmek için başka bir girişimde bulunup bulunmayacağı henüz görülmedi.

RSI 59.85’te kaldı ve saatlik grafikte fiyat ile momentum arasında düşüş eğilimi görülmedi, ancak 4 saatlik grafikte olası bir ayrışma gelişiyor. Bu, SOL’un 88-90 dolara doğru geri çekildiğini görebilir. DMI, devam eden güçlü bir yükseliş eğilimi gösterdi, bu nedenle herhangi bir geri çekilme, Fibonacci geri çekilme seviyelerinde (sarı) bir satın alma fırsatı olabilir.

Loopring  (LRC) Analiz

AnalizSolana, Loopring, ApeCoin Fiyat Analizi: 24 Mart Perşembe 5

Önceki gün LRC’nin 1.23$ seviyesinde reddedildiğini gördü. Daha yüksek bir zaman diliminde, 1.23$ seviyesi, hakim düşüş trendinin en son en düşük seviyesiydi. Dolayısıyla, 1.23$ seviyesine yapılan bu pompa, henüz başarılı olamayan uzun vadeli piyasa yapısını kırma girişimi olarak görülebilir.

Güneyde 0,92 ABD doları alan (camgöbeği kutusu) talep bölgesi olarak hizmet edebilir. Aynı zamanda bir dizi Fibonacci geri çekilme seviyesinden (sarı) izdihama sahiptir. Müthiş Osilatör sıfır çizgisinin üzerindeydi, ancak CMF -0,05’in altına düşerken, giderek daha düşüktü. Bu nedenle, 0,92 $ alanına doğru bir hareket olası görünüyordu.

Bununla birlikte, son pompadaki yoğun alım hacmi, boğaların direnci kırmak için başka bir girişimde bulunabileceğini gösterdi.

ApeCoin (APE) Analiz

AnalizSolana, Loopring, ApeCoin Fiyat Analizi: 24 Mart Perşembe 6

Grafikte vurgulandığı gibi, APE son birkaç gündür yükseliş işaretleri gösteriyor. 11$ ve 11,94$ yakın vadeli direnç seviyeleri kırıldı ve talep bölgelerine çevrildi ve son saatlerde 13$ seviyesi de desteklendi.

Fiyat yükseldikçe düşüş eğilimi gelişebilmesine rağmen, RSI güçlü bir yükseliş momentumu göstermeye devam etti. OBV sağlıklı alım hacmi gösterdi.

Solana, Loopring, ApeCoin Fiyat Analizi: 24 Mart Perşembe
BTC Teknik Analizi: Bunlar Bitcoin’in 50 bin Dolara Giden Yoldaki Yukarı Yönlü İki Hedefi!
Dogecoin, ETC, Fantom Fiyat Analizi: 23 Mart Çarşamba
Kripto Hukuk Uzmanına Göre XRP Davasının Uzlaşması Çok Yakın Olabilir!
Polkadot, XRP, Zcash, Dogecoin Fiyat Analizi: 22 Mart Salı

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Solana, Loopring, ApeCoin Fiyat Analizi: 24 Mart Perşembe ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana, Loopring, ApeCoin Fiyat Analizi: 24 Mart Perşembe
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!