Kripto devlerinin dansı: BTC, ETH ve BNB fiyatı ne olur? – Analiz

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasa değerine göre en büyük üç kripto para birimi Bitcoin, Ethereum ve Binance Coin fiyatlarının detaylı incelemesi.

Bitcoin (BTC) fiyatı 43.000 dolar seviyesine tırmanırken kripto para piyasasının genelinde pozitif bir hava oluşmaya başladı. En büyük dijital varlıkların değeri artış yakaladı.

Cointelegraph Piyasalar ve TradingView verilerine göre en büyük üç kripto para birimi yeni haftaya yükselişle başladı.

Peki önümüzdeki günler ne gösteriyor? Cointelegraph analisti Rakesh Upadhyay kripto para piyasasını değerlendirerek Bitcoin, Ethereum ve Binance Coin fiyatlarının ne yönde ilerleyeceğini açıkladı.

BTC/USDT – Bitcoin teknik analiz

Bitcoin, 22 Mart’ta 42.594 dolardaki direncin üzerine çıktı ancak boğalar daha yüksek seviyeleri sürdüremedi. Bu durum, ayıların direnç seviyesini agresif bir şekilde savunmaya devam ettiğini gösteriyor.

BTC/USDT günlük grafiği. Kaynak: TradingView

Pozitif olan ise 23 Mart’ta boğaların direnç seviyesinden fazla uzaklaşmamış olması. Bu durum, yatırımcıların yukarı hareketin devam etmesini bekledikleri için direnç yakınında satış yapmadıklarını gösteriyor.

Alıcılar fiyatı 42.594 doların üzerine çıkarır ve günlük kapanış elde ederse, BTC/USDT paritesi ivme kazanabilir ve ayıların tekrar güçlü bir savunma oluşturabileceği 45.400 dolara yükselebilir.

Bu olumlu görüş, fiyat hareketli ortalamaların altına düşerse geçersiz olacaktır. Eğer gerçekleşirse, parite birkaç gün daha 37.000 ila 42.594 dolar arasındaki koridorda ilerleyişini sürdürebilir.

ETH/USDT – Ethereum fiyat analizi

Ether (ETH) fiyatı, 3.000 dolardaki psikolojik seviyenin üzerine çıktı ve 22 Mart’ta simetrik üçgenin direnç çizgisine yaklaştı. Mum modelindeki uzun fitil, ayıların direnç çizgisini savunduğunu gösteriyor.

ETH/USDT günlük grafiği. Kaynak: TradingView

Ayılar şimdiki hedefi, fiyatı hareketli ortalamalara çekmek. Fiyat bu destekten sıçrarsa, üçgenin üzerinde bir kırılım olasılığı artacaktır. Bu olursa, ETH/USDT paritesi yeni bir yükseliş hareketi başlatabilir. Parite önce 3.500 dolara ve ardından 3.907 dolardaki model hedefine doğru yükselebilir.

Fiyat hareketli ortalamaların altına düşerse, bu yükseliş görünümü kısa vadede geçersiz olabilir. Böyle bir hareket gelirse, parite üçgenin içinde biraz daha zaman geçirebilir.

BNB/USDT – Son dakika Binance Coin analizi

BNB fiyatı, 21 Mart’ta 20 günlük üstel hareketli ortalama (EMA) (391 dolar) değerinden sıçradı ve düşüşlerde alım olduğu ortaya çıktı. Boğalar, 22 Mart’ta fiyatı 407 dolardaki genel direncin üzerine itti, ancak daha yüksek seviyeleri sürdüremedi.

BNB/USDT günlük grafiği. Kaynak: TradingView

20 günlük EMA kademeli olarak yükselmeye başladı ve göreceli güç endeksi (RSI), alıcılara avantaj sağlayan pozitif bölgede. Boğalar, fiyatı 407 ila 410 dolarlık direnç bölgesinin üzerine çıkarmaya ve günlük kapanış elde etmeye çalışacak. Bunu başarırlarsa, BNB/USDT paritesi 445 dolara yükselebilir.

Tersine, fiyat mevcut seviyeden düşerse parite hareketli ortalamaların altında kalabilir. Burası, dikkat edilmesi gereken önemli bir destek, çünkü ayılar fiyatı hareketli ortalamaların altına çekerse parite 350 dolara düşebilir.

Öte yandan, fiyat hareketli ortalamaların üzerine yükselirse, boğaların daha düşük seviyelerde birikim yaptığına işaret edecek. Alıcılar daha sonra pariteyi 445 dolara itmeye çalışacak.

Burada ifade edilen görüş ve yorumlar yalnızca yazara aittir. Cointelegraph’ın görüşlerini yansıtmayabilir. Her yatırım ve alım satım işlemi risk içerir. Karar verirken kendi araştırmanızı yapmalısınız.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto devlerinin dansı: BTC, ETH ve BNB fiyatı ne olur? – Analiz
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!