Goldman Sachs Web Sitesini Kripto Modu Açık Olarak Değiştirdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Goldman Sachs Web sitesini kripto modu açık olarak değiştirdi.Dünyanın en büyük finans şirketlerinden biri olan Goldman Sachs, web sitesini kripto para birimini içerecek şekilde güncelledi. Dijitalleşme ve kripto para kavramı bankanın resmi web sitesinde öne çıkıyor.

Geleneksel Bankalar değişiyor

Goldman Sachs, Web2’den Web3’e değişen dünyaya ayak uydurmakta ve bu geçişte geleneksel kurumlar arasında başı çekmektedir. Sitede ayrıca metaverse, Web3 ve kriptolar hakkında bir dizi ilginç makale var. Goldman, bu devrimle hem tüketicilerini bilgilendirmeyi hem de ekonomik dijitalleşme için bir analiz ortamı sağlamayı hedefliyor.

Goldman Sachs Web Sitesini Kripto Modu Açık Olarak Değiştirdi

Goldman çoğunlukla kripto para birimi endüstrisine odaklanmış olsa da, makalelerin çoğunun meta veri tabanına ve Web3’e odaklandığını belirtmekte fayda var. Goldman, bu konuda yatırımcılardan ve sosyal medya kullanıcılarından mükemmel geri dönüşler aldı.

Goldman Sachs, kripto para birimi işlemlerini kabul eden ilk bankalardan biri olmasıyla da dikkat çekiyor. Goldman Sachs, Galaxy Digital ile yaptığı işbirliği sayesinde yatırım bankaları gibi geleneksel finans kurumları tarafından kripto para birimlerinin benimsenmesinde önde gelmektedir.

Kripto Volatilitesi ve Bankalar

Ayrıca Goldman, borsa tabanlı CME Group ile Bitcoin (BTC) ve diğer kripto para birimleri üzerinde iş birliği yaparak bu işe yeni başlayan biri olmadığını gösteriyor. Goldman, işi derinlemesine incelemesine rağmen, endüstrinin öncüsü ve ilk kripto para birimi olan Bitcoin’in oynaklığının altını çiziyor. Faiz oranı artışları, diğer makroekonomik konular ve küresel riskten kaçınma, kripto piyasası üzerinde bir etkiye sahiptir.

Uzmanlar ise kriptoların geleneksel pazarların kötü yönlerinin üstesinden gelmenin anahtarı olduğuna inanıyor. Goldman, kriptoların oynaklığını vurgulasa da bu dijital varlıkları desteklemiyor. Sonuç olarak Web2’den Web3’e ilerleyen bu yeni dünya düzeninde diğer finans kuruluşlarına da örnek teşkil edebilmektedir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Goldman Sachs Web Sitesini Kripto Modu Açık Olarak Değiştirdi! yazısı ilk önce Coin News Türkiye üzerinde ortaya çıktı.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Goldman Sachs Web Sitesini Kripto Modu Açık Olarak Değiştirdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!