DOGE’de Dönüş Sinyalleri ve SHIB’nin Mevcut Durumu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DOGE’de dönüş sinyalleri ve SHIB’nin mevcut durumu.Kripto para birimleri şu anda gözlemlediğimiz gibi bir iyileşme döneminde. En popüler kripto para birimi olan Bitcoin, çok önemli 43.000 dolarlık işareti tutmaya çalışıyor. Piyasanın ilk şaka parası olan Dogecoin (DOGE), hala 0.11 dolar destek seviyesinin üzerinde işlem görüyor.

Yeni Bir DOGE Trendi Ortaya Çıkıyor mu?

Analistlere göre, 50 günlük hareketli ortalamanın altında kalan 21 günlük Üstel Hareketli Ortalama, hemen hemen her varlık için ilk direnç çizgilerinden biri. Bu, Dogecoin’in çizginin üzerindeki beşinci direnç testi olacak.

DOGE zaten direnç çizgisinin üzerinde konsolide oldu, ancak henüz direnci kırıp uzun vadeli bir yükseliş trendi oluşturamadı. Sonuç olarak analistler, Dogecoin’de bir rallinin başladığını ilan etmek için henüz çok erken olduğuna inanıyor. Piyasa daha önce Dogecoin’in direncin üzerine çıkışını reddetmişti. DOGE, Cardano ve Ethereum gibi kripto para birimlerindeki dalgalanma sayesinde neredeyse anında direnci yeniden test etti.

DOGE şu anda 0.138 dolar bandında işlem görüyor ve bu makalenin yayınlandığı tarihte 0.14 dolar seviyesinde sabitlendi. Analistler, DOGE’nin şu anda 0.13 doların üzerinde kalmasının kritik olduğuna inanıyor.

DOGE’de Dönüş Sinyalleri ve SHIB’nin Mevcut Durumu!

Shiba’da Son Durum

Cardano ve Ethereum Classic gibi kripto para birimlerinin yanı sıra Dogecoin gibi kripto para birimlerinin fiyat davranışına rağmen, analistler Shiba Inu’nun hala dik bir düşüşte olduğuna inanıyor. Analistler, SHIB’nin DOGE’nin ardından bir geri dönüş önerebileceğine inanıyor.

Öte yandan, orijinal Dogecoin rakiplerinden biri olan Shiba Inu, Ekim ayında ATH’ye ulaşmasından bu yana herhangi bir fiyat artışı göstermedi. Tokenin fiyatı şu anda 0,0000025 ABD dolarıdır.

DOGE'de Dönüş Sinyalleri ve SHIB'nin Mevcut Durumu!DOGE’de Dönüş Sinyalleri ve SHIB’nin Mevcut Durumu!

 

 

 

 

 

 

 

 

Analistler, şaka Coin‘lerde  yukarı yönlü hareketlerin sonuçlanması için genel kripto para piyasasının yükselmeye devam etmesi gerektiğine inanıyor. Bununla birlikte, diğer analistler, pazar yükselmeye başlasa bile, 2021’de olduğu gibi meme tokenlerinde büyük bir artışın olası olmadığına inanıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

DOGE’de Dönüş Sinyalleri ve SHIB’nin Mevcut Durumu! yazısı ilk önce Coin News Türkiye üzerinde ortaya çıktı.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
DOGE’de Dönüş Sinyalleri ve SHIB’nin Mevcut Durumu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!