AVAX’ın Trendin Tersine Dönmesinden Önce Başka Bir Boğa Koşusu Olasılığının Değerlendirilmesi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

21 Kasım’da ATH’sini vurduğundan beri Avalanche (AVAX), boğaların yakın zamanda desteklemek için çevirdiği dört aylık bir trend çizgisi direncini işaret ederken dik bir düşüş trendindeydi.

86$ uzun vadeli likidite aralığının (Kontrol Noktası/POC) üzerinde ikna edici bir kapanış, AVAX’ı bu seviyede dirençle karşılaşmadan önce 89-90$ aralığını test edecek bir konuma getirebilir. Basın zamanında, AVAX son 24 saatte %3,02 artışla 87,52 dolardan işlem gördü.

AVAX 4 saatlik Grafik

AVAX’ın Trendin Tersine Dönmesinden Önce Başka Bir Boğa Koşusu Olasılığının Değerlendirilmesi! 3

AVAX, yaşam boyu dönüm noktasına ulaşmasından bu yana değerinin %64’ünden fazlasını kaybetti ve 22 Ocak’ta 14 haftanın en düşük seviyesine geriledi. O zamandan beri kayıplarını geri aldı ancak trend çizgisi direncini (beyaz, kesikli) devirmek için mücadele etti.

Son zamanlarda yükselen kama (beyaz), boğalar yeniden itiş gücü kazanırken alt’ın 20/50/200 EMA’sının üzerine sıçramasına neden oldu. 14 ila 20 Mart arasında AVAX, şaşırtıcı bir şekilde %40’lık bir yatırım getirisi elde etti. Bu ralli, uzun vadeli trend çizgisi direncini kırmayı başardı (şimdi destek). 

83 dolarlık desteğin ve 50 EMA’nın sağlamlığı göz önüne alındığında, alt, POC’sinin üzerinde zorlayıcı bir kapanış görebilir. Bu durumda, olası bir geri çekilmeden önce kendisini 90 dolarlık bir bölge yeniden testi için konumlandıracaktır. 20 EMA, POC’yi atlamayı başarırsa, alıcılar yükselen takozun üst trend çizgisini test etmeyi hedefleyebilir. Buradan daha yüksek fiyatların reddedilmesi durumunda, AVAX muhtemelen sıkıştırma aşamasını 83-86 $ aralığında sürdürecektir.

Gerekçe

AVAXAVAX’ın Trendin Tersine Dönmesinden Önce Başka Bir Boğa Koşusu Olasılığının Değerlendirilmesi! 4

RSI, 45 katından sonunda dengenin üzerinde bir kapanış bulduktan sonra umutlu görünüyordu. Böylece, boğalar mevcut momentumda küçük bir avantaj talep etti. Ayrıca, OBV destek tabanını korurken, fiyat düşüşleri işaret etmeye devam etti. Bu yörünge, 4 saatlik grafikte oldukça zayıf bir yükseliş ayrışması gösterdi.  

Bununla birlikte, CMF düşüşteydi ve kriptodan artan para çıkışlarını doğruladı. Anında desteğinden bir canlanma, gizli bir yükseliş ayrışmasının olasılıklarını ateşleyebilir.  

Çözüm

Tekniklerindeki temel gelişme göz önüne alındığında, POC’nin üzerinde olası bir kapanış, AVAX’ı 90 dolarlık bir test için destekleyecektir. Yükselişin geçersiz kılınması durumunda, alt muhtemelen düşük oynaklık aşamasına devam edecektir.

Ayrıca, kârlı bir hamle yapmak için zincirdeki gelişmelerle daha geniş bir duygu analizinin dikkate alınması gerekir.

AVAX’ın Trendin Tersine Dönmesinden Önce Başka Bir Boğa Koşusu Olasılığının Değerlendirilmesi!
Tron, Decentraland, Axie Infinity Fiyat Analizi: 24 Mart Perşembe
Solana, Loopring, ApeCoin Fiyat Analizi: 24 Mart Perşembe
BTC Teknik Analizi: Bunlar Bitcoin’in 50 bin Dolara Giden Yoldaki Yukarı Yönlü İki Hedefi!
Dogecoin, ETC, Fantom Fiyat Analizi: 23 Mart Çarşamba

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için AVAX’ın Trendin Tersine Dönmesinden Önce Başka Bir Boğa Koşusu Olasılığının Değerlendirilmesi! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
AVAX’ın Trendin Tersine Dönmesinden Önce Başka Bir Boğa Koşusu Olasılığının Değerlendirilmesi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!