Kripto Hukuk Uzmanına Göre XRP Davasının Uzlaşması Çok Yakın Olabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Avukat ve kripto hukuk uzmanı Jeremy Hogan, Ripple aleyhine ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) davasında yakında bir anlaşma olabileceğini düşünüyor.

SEC, Aralık 2020’de şirketin XRP’yi kayıtsız bir menkul kıymet olarak sattığını iddia ederek Ripple’a dava açtı, bu durum düzenleyicinin bugüne kadar sürdürdüğü bir pozisyondu.

Düzenleyici ayrıca Ripple CEO’su Brad Garlinghouse ve şirketin kurucu ortağı Chris Larsen’e karşı bireysel suçlamalarda bulundu.

Federal yargıç Sarah Netburn, SEC’e, Komisyonun Kurumsal Finansman Bölümü eski direktörü William Hinman’ın 2018’deki konuşmasıyla ilgili tüm taslakları ve e-postaları teslim etmesini emretti. Konuşmada Hinman, Ethereum’un (ETH) bir menkul kıymet olmadığını söyledi.

Ancak SEC, iç belgelerinin alakasız olduğunu savunarak bu belgelerin serbest bırakılmasıyla mücadele ediyor.

Ripple bu hafta bu iddiaya itiraz etti.

“SEC’in, gerçek bulucuya, Bay Garlinghouse ve Bay Larsen’in, XRP alıcılarının XRP’yi ortak bir girişimde bir yatırım olarak gördüklerini (potansiyel olarak) SEC’in kendi Yönetim Kurulu Başkanı olduğunu gizleyerek kabul etmeme konusunda pervasız olduklarını iddia etmesine izin verilmemelidir. Kurumsal Finansman Bölümü, büyük ölçüde benzer bir dijital varlığı (ve hatta belki de XRP’nin kendisini) analiz etti ve öyle olmadığı sonucuna vardı.”

Hogan, Ripple’ın argümanının bu bölümünü vurguluyor ve Hinman e-postaları yayınlanırsa bir anlaşmanın gerçekleşeceğini tahmin ediyor.

@JohnEDeaton1 said it months ago – if those emails are required to be turned over, there will be a settlement shortly after.

— Jeremy Hogan (@attorneyjeremy1) March 21, 2022

“Genel olarak konuşursak, anlaşma büyük olasılıkla keşif kapandıktan sonra ve Özet Karar özetleri dosyalanmadan önce. Henüz keşifle işimiz bitmedi (ama neredeyse) ve görünüşe göre özet karar özetleri Mayıs veya Haziran’da dosyalanacak.”

Davada Ripple sahiplerini temsil eden bir avukat olan John Deaton, Twitter’da Hinman belgelerinin yayınlanacağını tahmin ediyor.

If J. Netburn orders the emails turned over as I believe she will, the SEC has 10 days to appeal to J. Torres. If J. Torres affirms J. Netburn, the SEC could try an appeal or Writ of Mandamus to the 2nd Circuit to delay a couple months. But the will be ticking for settlement.

— John E Deaton (@JohnEDeaton1) March 22, 2022

XRP, yazı yazılırken son 24 saatte %0,43 düşüşle 0,825 ABD dolardan işlem görüyor.

Kripto Hukuk Uzmanına Göre XRP Davasının Uzlaşması Çok Yakın Olabilir!
Polkadot, XRP, Zcash, Dogecoin Fiyat Analizi: 22 Mart Salı
Cardano Fiyat Analizi: ADA Günlük %8 Yükselirken Tüm Gözler 1 Dolarda!
Binance Coin, Shiba Inu, Stellar Lumens Fiyat Analizi: 22 Mart Salı
Bitcoin Fiyat Analizi: BTC, 44 Bin Dolarlık Reddin Ardından Kritik Kararla Karşı Karşıya!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Kripto Hukuk Uzmanına Göre XRP Davasının Uzlaşması Çok Yakın Olabilir! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Hukuk Uzmanına Göre XRP Davasının Uzlaşması Çok Yakın Olabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!