El Salvador,Bitcoin Kaynaklı Tahvil Planını Uzattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

El Salvador,Bitcoin kaynaklı Tahvil planını uzattı.El Salvador Maliye Bakanı Alejandro Zelaya, Bitcoin destekli tahvil planının Eylül ayına kadar ertelenebileceğini söyledi.

El Salvador,Bitcoin Kaynaklı Tahvil Planını Uzattı!

Reuters’e göre El Salvador’un Bitcoin tahvilleri ihraç etme niyeti Eylül ayına ertelenebilir. Daha önce bildirildiği üzere, Ukrayna’nın işgali nedeniyle ülke, 15 ila 20 Mart arasında başlatılması planlanan bu girişimi erteleyebileceğini söyledi. El Salvador’un önerdiği 1 milyar dolarlık Bitcoin tahvil planı, Zelaya’ya göre ertelendi. ülkenin televizyon programında “Fronte a Frente”. Zelaya yaptığı açıklamada şu iddialarda bulundu:

“Sanırım zamanı değil… Mayıs ve Haziran aylarında piyasaya sürülebilir ancak piyasa değişkenleri farklılaşıyor. Eylül’den sonra olabilir, Bitcoin tahvilinde olduğu gibi önceden finanse edilmedikçe fon toplamanız zor.”

Daha önce bildirildiği gibi, El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, Kasım 2021’de Bitcoin destekli tahvil planını açıkladı. Ülkenin Bitcoin Şehrini finanse etmek için kullanılacak olan ihraç, aynı zamanda Bitcoin satın almak ve jeotermal enerji kullanarak Bitcoin çıkarmak için kullanılacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

El Salvador,Bitcoin Kaynaklı Tahvil Planını Uzattı! yazısı ilk önce Coin News Türkiye üzerinde ortaya çıktı.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
El Salvador,Bitcoin Kaynaklı Tahvil Planını Uzattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!