Dogecoin, ETC, Fantom Fiyat Analizi: 23 Mart Çarşamba

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Analizlerde Bitcoin’in 42.000 doların üzerinde kapanışıyla Dogecoin, 4 saatlik 20/50 EMA’sının üzerine bir sıçramaya tanık oldu. Ancak boğaların, devam eden geri dönüşünü sürdürmek için kriptoya para girişini artırması gerekiyordu.

Ayrıca, Ethereum Classic 23 Mart’ta dört ayın en yüksek seviyesine ulaşırken tekniklerinde aşırı alım sinyalleri gösteriyor. Benzer şekilde, Fantom’un teknik bilgileri de alıcıları destekledi ancak zayıf bir yön eğilimi gösterdi.

Dogecoin (DOGE) Analiz

Dogecoin, ETC, Fantom Fiyat Analizi: 23 Mart Çarşamba 4

DOGE, Şubat ayının en düşük seviyelerine ulaşmak için geri adım attıktan sonra, 4 saatlik grafikte yükselen bir genişleyen takozda (sarı) toparlandı. Alt, bu kurtarma haftasında yaklaşık %15’lik bir yatırım getirisi elde ederken 0.1262 $’lık dirençle karşılaştı.

Boğalar 50 EMA desteğini sağlam tutmaya çalışırken, son rallisi 200 EMA (yeşil) tarafından reddedildi. Şimdi, 0.12 $ bölgesi güçlü direnç sunmaya devam etti.

Basın zamanında, DOGE 0.1216 dolardan işlem gördü. RSI, orta hat desteğini korurken aşırı alım işaretinden kademeli olarak geri çekilmeye devam etti. Bundan sonra, dengesinin yeniden test edilmesinden önce 61 işaretini test etmek için olası bir toparlanma gözlendi. Bu arada, CMF sıfır çizgisinin altına keskin bir şekilde düştü ve kriptodaki azalan para hacimlerini ortaya çıkardı.

Ethereum Classic (ETC) Analiz

AnalizDogecoin, ETC, Fantom Fiyat Analizi: 23 Mart Çarşamba 5

Satış aşaması başlarken, ETC değerinin üçte birinden fazlasını kaybetti (11 Şubat’tan itibaren) ve 24 Şubat’ta bir ayın en düşük seviyesine ulaştı. O zamandan beri, altcoin sadece geçen hafta %86,85 gibi şaşırtıcı bir yatırım getirisi gördüğü için düşüşte.

Fiyat keşfine girdikten sonra, ETC  20/50/200 EMA’sının  üzerine çıktı ve tek taraflı bir yükseliş momentumu parladı. Sonuç olarak, 23 Mart’ta dört ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

Basın zamanında, ETC 46.81 dolardan işlem gördü. RSI, güçlü bir yükseliş eğilimi sergilerken aşırı alım bölgesinin derinliklerindeydi. Son üç gün içinde fiyatla aşağı yönlü bir ayrışma oluşturdu. Bu yörünge, yakın vadede mevcut ralliyi durdurabilir.

Fantom (FTM) Analiz

AnalizDogecoin, ETC, Fantom Fiyat Analizi: 23 Mart Çarşamba 6

FTM 1,9 dolar seviyesini kaybettiğinden, boğalar kontrolsüz bir ralli bulamadı. Sonuç olarak, değerinin yaklaşık %70’ini (17 Ocak’tan bu yana) kaybetti ve 15 Mart’ta altı ayın en düşük seviyesine ulaştı.

FTM, 1 $’ı korurken, kritik 1,3 $’ı destekten anında dirence çevirene kadar daha düşük zirveler işaretlemeye devam etti. Trend çizgisi direncinin (sarı) üzerinde bir kapanış, 1,3 dolar seviyesinin üzerine çıkma şansını yeniden ateşleyecektir.

Basın zamanında, FTM 1,26 dolardan işlem görüyordu. RSI, 42 desteğinden sağlam bir toparlanma gördü. Şimdi bir yükseliş kenarı sergiledi ve hatta orta hat desteğini geri aldı. Bununla birlikte, ADX, FTM için büyük ölçüde zayıf bir yön eğilimi gösterdi.

Dogecoin, ETC, Fantom Fiyat Analizi: 23 Mart Çarşamba
Kripto Hukuk Uzmanına Göre XRP Davasının Uzlaşması Çok Yakın Olabilir!
Polkadot, XRP, Zcash, Dogecoin Fiyat Analizi: 22 Mart Salı
Cardano Fiyat Analizi: ADA Günlük %8 Yükselirken Tüm Gözler 1 Dolarda!
Binance Coin, Shiba Inu, Stellar Lumens Fiyat Analizi: 22 Mart Salı

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Dogecoin, ETC, Fantom Fiyat Analizi: 23 Mart Çarşamba ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dogecoin, ETC, Fantom Fiyat Analizi: 23 Mart Çarşamba
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!