Binance Coin, Shiba Inu, Stellar Lumens Fiyat Analizi: 22 Mart Salı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Ağır tekliflerin Bitcoin’i 43 bin dolara pompalaması nedeniyle piyasalar son saatlerde yükseliş eğilimine girdi. Binance Coin ve altcoin piyasasının geri kalanının çoğu bunu izledi ve güçlü kazançlar kaydetti. Stellar Lumens ve Shiba Inu de yükselişe geçti.

Binance Coin (BNB) Analiz

Binance Coin, Shiba Inu, Stellar Lumens Fiyat Analizi: 22 Mart Salı 4

Binance Coin, son birkaç günde güçlü bir şekilde yükselişe geçti ve 401$ seviyesini geçmeyi başardı ve son saatlerde 410$’lık bir arz alanıyla karşılaştı.

Fiyat 409,8 dolardan reddedildi ve 400 dolarlık alanda kısa vadeli bir talep alanına geri dönüyor gibi görünüyor. 400 doların altında, 386 dolar seviyesindeki likidite de tekrar gözden geçirilebilir. Göstergeler, son zamanlarda hem ivmenin hem de satın alma baskısının güçlü olduğunu gösterdi. RSI 61.5’teydi ve OBV yükseliş trendindeydi.

Shiba Inu (SHIB) Analiz

AnalizBinance Coin, Shiba Inu, Stellar Lumens Fiyat Analizi: 22 Mart Salı 5

SHIB için 0,0000212 ila 0,0000255 ABD Doları arasındaki salınım iniş ve çıkışlarına dayanarak, bir dizi Fibonacci düzeltme seviyesi (gri) çizildi. 0.000022 dolardaki %61.8 geri çekilme seviyesinin son birkaç gün içinde bir talep bölgesi olarak hareket ettiğini gösterdi.

RSI nötr 50’nin üzerindeyken ve momentumun boğalar lehine değiştiğini gösterirken, Supertrend göstergesi de basın saatinden önceki saatlerde satıştan alışa döndü. CVD göstergesi de son saatlerde bir miktar talep görüldüğünü göstermek için yeşile döndü.

Stellar Lumens (XLM) Analiz

AnalizBinance Coin, Shiba Inu, Stellar Lumens Fiyat Analizi: 22 Mart Salı 6

Stellar Lumens, Şubat ayının son haftasından bu yana simetrik bir üçgen deseni (beyaz) oluşturmuştu ve Mart ortasında yukarı doğru çıktı. O zamandan beri, 0.1915 $ yerel direnç ve 0.2015 $ uzun vadeli yatay seviyelerin ikisi de desteğe dönüştürüldü.

Müthiş Osilatör güçlü bir yükseliş momentumu gösterdi ve Yönlü Hareket Endeksi de devam eden istikrarlı bir yükseliş trendi gösterdi. Chaikin Para Akışı, piyasaya da önemli bir sermaye akışı gösterdi.

Binance Coin, Shiba Inu, Stellar Lumens Fiyat Analizi: 22 Mart Salı
Bitcoin Fiyat Analizi: BTC, 44 Bin Dolarlık Reddin Ardından Kritik Kararla Karşı Karşıya!
İşte Bu Yüzden Stabilcoin’ler Yeni ‘Güvenli Liman’ Olarak Adlandırılıyor!
Kripto Analisti, Avalanche (AVAX) ve Solana (SOL) İçin Yakın Zamanda Ralli Öngörüyor!
Ethereum, XRP, Fantom Fiyat Analizi: 21 Mart

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Binance Coin, Shiba Inu, Stellar Lumens Fiyat Analizi: 22 Mart Salı ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Coin, Shiba Inu, Stellar Lumens Fiyat Analizi: 22 Mart Salı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!