Tenis yıldızı Naomi Osaka, FTX'in küresel elçileri arasına katıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

24 yaşındaki Japon tenisçi Naomi Osaka, kripto para alanındaki yerini giderek sağlamlaştırıyor. Osaka, kripto para borsası FTX’in küresel elçileri arasına katıldı.

24 yaşındaki Japon tenisçi Naomi Osaka, kripto para alanındaki yerini giderek sağlamlaştırıyor. Osaka, kripto para borsası FTX’in küresel elçileri arasına katıldı.

Genç tenisçi, Decrypt’in haberine göre FTX ile yaptığı anlaşma kapsamında öz sermaye hissesi alacak, ayrıca kripto para ile ödeme yapılacak. Bahama merkezli borsa, Osaka’ya şahsi kripto para yatırımları konusunda da tavsiye verecek.

Yeni iş birliği, kripto para ve Web3 alanlarına daha fazla kadını çekmeyi hedefliyor. Osaka, iş birliğinin bir parçası olarak genç kadınları hedef alan içerikler de üretecek.

FTX’in ABD kolu FTX.US, geçtiğimiz haziran ayında Super Bowl şampiyonu Tom Brady ve ünlü süper model Gisele Bündchen ile iş birliği yapmıştı. İş birliğini Twitter’dan duyuran Naomi Osaka, “Stephen Curry, Tom Brady ve Gisele Bündchen varsa, o zaman ben de varım! FTX ile yolculuğumuz için heyecanlıyım,” diye belirtti.

 

If @StephenCurry30 @TomBrady and @giseleofficial are in then you know I am too!  Excited for the journey ahead with @FTX_Official and SBF_FTX 🚀 pic.twitter.com/ydrjhoKPaL

— NaomiOsaka大坂なおみ (@naomiosaka) March 21, 2022

“Kıyaslama yapıldığında ne kadar az kadının kriptonun bir parçası olduğuna dair istatistikleri gördük, ki bu da bir bakıma diğer finans piyasalarında gördüğümüz eşitsizliği yansıtıyor,” diye belirten Osaka, şöyle devam etti:

“Kripto paralar herkes için erişilir olma ve piyasaya giriş engellerini ortadan kaldırma hedefiyle başladı. Bu misyona geri dönmek, daha fazla kişiye ulaşmanın yeni yolları üzerine düşünmek ve alanı daha da demokratikleştirmek üzere FTX ile iş birliği yaptığım için heyecanlıyım.”

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tenis yıldızı Naomi Osaka, FTX'in küresel elçileri arasına katıldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!