Krizi fırsata çevirmek: Saadet zinciri mağduru nasıl kripto meraklısı oldu?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saadet zincirine para kaybetmek, kripto ekosistemine giriş yapmak için ideal bir yol değil. Neyse ki Mark Dave Manansala, kripto ve blockchain’e ikinci bir şans verdi ve yeni bir tutku keşfetti.

Saadet zincirine para kaybetmek, kripto ekosistemine giriş yapmak için ideal bir yol değil. Neyse ki Mark Dave Manansala, kripto ve blockchain’e ikinci bir şans verdi ve yeni bir tutku keşfetti.

Her şey, Manansala’nın 2017’de bir tanıdığı tarafından çok popüler bir kripto projesine davet edilmesiyle başladı. Proje ekibi, Manansala’dan ücretsiz token karşılığında kendisinin videosunu çekmesi istendi. Yatırımcıya daha sonra elde ettiği kâr ile yeniden yatırım yapması tavsiye edildi. Yüksek getiri vaadine kanan Manansala, projeye daha fazla yatırım yapmaya başlasa da, kısa süre sonra dolandırıcılık olduğunu fark etti.

“Projeye yaklaşık üç ay para yatırdıktan sonra, dolandırıclık olduğunu daha net bir şekilde anlamaya başladım. Durumu toparlamak ve çekebildiğimi çekmek için elimden geleni yaptım ve token tamamen çökmeden önce yatırımların bir kısmını kurtarmayı başardım.”

Bu deneyimin kriptoya bakış açısını nasıl değiştirdiği sorulan Manansala, belirli bir platform canını oldukça sıksa da, kriptoyu negatif bir şey olarak görmediğini açıkladı.

Manansala, hayat kendisine limon verdiğinde limonata yaptı. “Bu olay yüzünden kripto, Bitcoin ve arkasındaki teknolojiye merak saldım,” diye belirten Manansala, Cointelegraph’a yaptığı açıklamada kendini geliştirmeye başladığını ve sektördeki hayat değiştirebilecek fırsatlardan emin olduktan sonra, insanların da kriptoyu bulabilmesi için bildiklerini paylaşmak istediğini söyledi.

Böylece Manansala’nın kripto yolculuğu 2017’de en yakınında olan kişiyle, yani kız arkadaşlıyla başladı. O zamanlar eczacılık okuyan kız arkadaş, daha sonra tamamen kripto sektörüne yöneldi.

Manansala, “O andan itibaren birlikte hareket etmeye başladık. Ortak bir dilimiz vardı, o da sürekli konuştuğumuz kriptoydu. Daha sonra 2018’de buluşmalar düzenlemeye ve bildiklerimizi paylaşmaya başladık,” diye ekledi.

Mark, Filipinler’de bir okulda blockchain hakkında eğitim veriyor. Kaynak: Mark Manansala

Mark, kısa süre sonra Vietnam ve Endonezya gibi ülkelerde Bitcoin ve blockchain hakkında konuşma yapmak üzere çağrılmaya başlandı. Manansala, söyleşilerine katılanların çoğunun daha sonra yatırımcı olduğunu belirtti.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Krizi fırsata çevirmek: Saadet zinciri mağduru nasıl kripto meraklısı oldu?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!