Ethereum, XRP, Fantom Fiyat Analizi: 21 Mart

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Küresel kripto piyasası geçen hafta hissiyatında iyileşme gördüğünden, Ethereum, XRP, ve Fantom’un 4 saatlik RSI’ları yükseliş eğilimi gösterdi. Bununla birlikte, boğaların kritik desteklerinin üzerinde rahat bir pozisyon talep etmek için rallilerini artan hacimlerde desteklemeleri gerekiyordu. 

Ethereum (ETH) Analiz

Ethereum, XRP, Fantom Fiyat Analizi: 21 Mart 4

ETH, Kasım ayının en yüksek seviyesinden düştüğünden beri, ayılar onu dirence çevirdiği için hayati önem taşıyan 3.200 $ seviyesini kaybetti. Düşüş aşaması, 24 Ocak’ta altı ayın en düşük seviyesine doğru düşerken ETH’nin değerinin yarısından fazlasını kaybetmesine neden oldu.

Boğalar 2.300 dolarlık tabanı sağlamaya hevesliyken, alt o zamandan beri yavaş yavaş toparlandı. Son zamanlarda, ETH iki aylık trend çizgisi desteğinden (beyaz, kesikli) geri döndü ve aşağı kanaldan (sarı) çıktı. Şimdi, 20 EMA (kırmızı) 50/200 EMA’nın üzerine atlarken, boğalar görünür bir kenar sergiledi.

Basın zamanında, ETH 2.910.3 dolardan işlem görüyordu. Aşırı alım işaretinin yakın zamanda tersine çevrilmesinin ardından, RSI orta hatta destek buldu. Buradan bir kurtarma, 58 işaretine yakın bir tavan bulabilir.

XRP Analiz

AnalizEthereum, XRP, Fantom Fiyat Analizi: 21 Mart 5

XRP, uzun vadeli  Kontrol Noktasının  (POC, kırmızı) 0,76$ seviyesinin altına düşmesinden bu yana, 22 Ocak’ta altı ayın en düşük seviyesine geriledi. Bunu yayınlayın, boğalar uzun vadeli 0,62 dolarlık desteği savunmak için devreye girdi.

Sonuç olarak, o zamandan beri %33’ün üzerinde bir canlanma ile XRP,  EMA şeritlerini yükseliş tarafına çevirdi. Bu arada, boğalar ön ayağa bastığı için POC üzerindeki konumunu geri aldı. Buradan itibaren, olası bir geri çekilmeden önce, ani direnç 0,83 $ işaretinin yakınında durdu. 

Basın zamanında, XRP 0.8101 dolardan işlem gördü. CMF, sıfır çizgisinin üzerine çıkmayı başardığı için bir satın alma avantajı gösterdi. Ayrıca, son hareketler fiyatla gizli bir yükseliş farklılığı ortaya çıkardı ve kriptoya artan para akışını doğruladı.

Fantom (FTM) Analiz

AnalizEthereum, XRP, Fantom Fiyat Analizi: 21 Mart 6

FTM 3.32 $ seviyesinden geri döndüğünden, boğalar trend değiştiren bir ralli bulamadı. Sonuç olarak, değerinin yaklaşık %70’ini kaybetti ve 15 Mart’ta altı ayın en düşük seviyesini gördü.

FTM, 1 $’ı korurken, kritik 1,3 $’ı destekten anında dirence çevirene kadar daha düşük zirveler işaretlemeye devam etti. Şimdi, 20 EMA’nın (kırmızı) üzerinde güçlü bir kapanış, direncinin üzerine çıkma şansını artırabilir.

Basın zamanında, FTM 1.2873 dolardan işlem görüyordu. RSI, 42 desteğinden bir toparlanma gördü . Alıcılar kısa vadeli trendin sorumluluğunu üstlenmeye çalıştıkça, şimdi yükseliş eğilimi gösterdi. Bununla birlikte, ADX, FTM için büyük ölçüde zayıf bir yön eğilimi gösterdi.

Ethereum, XRP, Fantom Fiyat Analizi: 21 Mart
Shiba Inu Fiyat Analizi: Boğa Formasyonu Oluşuyor, SHIB’nin Rallisi Yakın mı?
Kripto Analisti, Bitcoin ve Ethereum Güçlü Boğa Dönüşlerinin Erken İşaretlerini Gösteriyor!
Cardano Fiyat Analizi: ADA Bir Haftada %12 Yükseldi, Sonraki Hedef Ne?
Ripple Kritik Dirençle Karşılaşıyor, Başarısızlık XRP’yi 0,7 Doların Altına Gönderebilir!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Ethereum, XRP, Fantom Fiyat Analizi: 21 Mart ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum, XRP, Fantom Fiyat Analizi: 21 Mart
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!