Ripple Kritik Dirençle Karşılaşıyor, Başarısızlık XRP’yi 0,7 Doların Altına Gönderebilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Ripple, son on bir aydır düşüş eğiliminde. Bu, neredeyse 2 $ ‘a ulaştıktan kısa bir süre sonra geliyor. Bu haftanın şu ana kadarki yeşil mumuna rağmen, günlük mumlar herhangi bir güç göstermedi.

Günlük Grafik

Ripple, son aylarda direnç sağlayan günlük zaman diliminde EMA200 çizgisinin (beyaz ile işaretlenmiş) altında işlem görüyor ve şu anda 0,85 dolar seviyesinde bulunuyor.

İleriye dönük olarak, birincil anahtar seviye, dinamik dirençle (kırmızı ile işaretlenmiş) kesişen ve aynı zamanda psikolojik bir engel olan 1 dolardaki (mavi ile işaretlenmiş) statik dirençtir. Ripple zor bir görevle karşı karşıya ve 1 doların üzerine çıkmak kolay olmamalı.

Dikkat çeken nokta, CMF göstergesinin durumudur. Sarı alana dokunduktan ve taban çizgisinin üzerine çıktıktan sonra bir yükseliş trendi başladı. Ve şimdi gösterge benzer bir durumda ve beklemek ve fiyatın aynı olumlu tepkiyi gösterip göstermediğini görmek zorundayız. Bu durumda, $1 yakında yeniden test edilmelidir.

4 Saatlik Grafik

4 saatlik zaman diliminde, günlük zaman dilimi analizinde belirtildiği gibi, kısa vadeli direnç 0,85$’da bulunuyor ve bu da satıcılardan çok fazla arz sağlıyor gibi görünüyor.

BMAX göstergesi de aşırı alım bölgesinden uzaklaşıyor ve bu kısa vadeli direnci daha sonra test etmek için ivme kazanması bekleniyor. Daha düşük bir dip oluşmadığı sürece, bir sonraki kısa vadede bir yükseliş trendinin mümkün olduğuna dikkat edilmelidir. Aksi takdirde, XRP’nin fiyatı desteğin çevresinde 0,70 dolar olan üçgenin dibine düşebilir.

Ripple

Ripple Kritik Dirençle Karşılaşıyor, Başarısızlık XRP’yi 0,7 Doların Altına Gönderebilir!
XRP Fiyatı %25 Kazanç Sağlıyor; Ripple Boğaları Geri Döndü mü?
Ethereum Fiyat Analizi: ETH, Haftalık %15’lik Kazançların Ardından Düzeltme Yapabilir mi?
AVAX: Bir Boğa Koşusunun veya Başka Bir Boğa Tuzağının Başlangıcı Durumunu Değerlendirme
Uniswap, Bu Nedenlerle Rallisini Başlatmaya Hazır!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Ripple Kritik Dirençle Karşılaşıyor, Başarısızlık XRP’yi 0,7 Doların Altına Gönderebilir! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ripple Kritik Dirençle Karşılaşıyor, Başarısızlık XRP’yi 0,7 Doların Altına Gönderebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!