Kripto Analisti, Bitcoin ve Ethereum Güçlü Boğa Dönüşlerinin Erken İşaretlerini Gösteriyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Yaygın olarak takip edilen kripto stratejisti Nicholas Merten, çizelgelerin Bitcoin (BTC) ve Ethereum’un (ETH) dört aylık düşüş trendlerini sona erdirmek için hazırlandığını gösterdiğini söyledi. 

Yeni bir videoda Merten, 513.000 YouTube abonesine, BTC’nin art arda yüksek-düşük kurulumlar yazdırdığı için Bitcoin boğalarının Ocak ayından bu yana piyasayı ayakta tuttuğunu söylüyor.

“Devam etmek ve sadece gördüğümüz tutarlı fiyat desteğine odaklanmak istiyorum, fiyat olarak fiyattaki isteklilik Ocak ayının sonundan bu yana daha düşük seviyelerde olmaya devam ediyor, ancak Bitcoin’e odaklanmak gerçekten bir şey.”

Kripto Analisti, Bitcoin ve Ethereum Güçlü Boğa Dönüşlerinin Erken İşaretlerini Gösteriyor 3

Merten’in grafiğine bakıldığında, BTC’nin 60.000 doların üzerine çıkmadan önce dibe vurmak üzere olduğuna inanıyor.

Sıradaki, Bitcoin çiftinde (ETH/BTC) Ethereum. Merten’e göre, parite çapraz desteğine saygı duymaya devam ettikçe ETH/BTC de yükseliş görünüyor.

“Dikkatinizi çekmek istediğim en önemli şey, ETH / BTC oranında gördüğümüz artan güç.

Burada da aynı eğilim var: 2021’in başlarında gördüğümüz, tutarlı destek aralığı ve/veya daha yüksek en düşük seviyeler. Şimdi kısa vadeli trendde yukarı yönlü bir tekrar görüyoruz. oran daha da yükseliyor.”

Bitcoin Kripto Analisti, Bitcoin ve Ethereum Güçlü Boğa Dönüşlerinin Erken İşaretlerini Gösteriyor 4

Merten’in grafiğine bakıldığında, ETH/BTC önümüzdeki aylarda şu anda 3.790 dolar değerinde olan 0.09 BTC’ye yükselmeye hazır görünüyor.

Ethereum’un kendisine gelince, Merten, önde gelen akıllı sözleşme platformunun ay sonundan önce yükselebileceğini söylüyor. 

“Ethereum için dolar çiftine bir göz attığımızda, önümüzdeki günlerde veya haftalarda bir pop-up için burada ayarlayabileceğimiz yalnızca daha yüksek düşükler ve tutarlı azalan dirençle ayarlanmadığımız anlaşılıyor. 3.000 $ aralığının üzerinde daha yüksek.”

Merten, yükseliş dönüşlerinin bir gecede gerçekleşmeyebilirken, hem Bitcoin hem de Ethereum’un piyasa yapılarının trendde bir değişime işaret ettiğini söylüyor. 

“Bu, trend kırılmasını doğrulamak için görmek istediğimiz türden bir fiyat hareketi… Bu, yukarı yönlü bir yükseliş eğiliminin erken işaretleri ve bence tam da bu yüzden heyecanlanmamız gerekiyor çünkü biz de tam bu noktadayız. Bunun erken aşamaları.”

Kripto Analisti, Bitcoin ve Ethereum Güçlü Boğa Dönüşlerinin Erken İşaretlerini Gösteriyor
Cardano Fiyat Analizi: ADA Bir Haftada %12 Yükseldi, Sonraki Hedef Ne?
Ripple Kritik Dirençle Karşılaşıyor, Başarısızlık XRP’yi 0,7 Doların Altına Gönderebilir!
XRP Fiyatı %25 Kazanç Sağlıyor; Ripple Boğaları Geri Döndü mü?
Ethereum Fiyat Analizi: ETH, Haftalık %15’lik Kazançların Ardından Düzeltme Yapabilir mi?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Kripto Analisti, Bitcoin ve Ethereum Güçlü Boğa Dönüşlerinin Erken İşaretlerini Gösteriyor ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Analisti, Bitcoin ve Ethereum Güçlü Boğa Dönüşlerinin Erken İşaretlerini Gösteriyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!