Ripple Ağını Büyütüyor! Yeni Dünya Düzeninde SWIFT’in Yerini Mi Alıyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni bir dünya düzeninin ortaya çıkmasıyla birlikte, altcoinler bankalar ve merkez bankaları tarafından giderek artan bir şekilde ödeme mekanizması olarak kabul edilmektedir.

Arap Monetary Fund, RippleNet’i bir SWIFT alternatifi olarak listelemeyi planlıyor. Arap ülkeleri arasında ödeme transferini kolaylaştıran bu şirket, dijital varlıklara kullanıcı dostu bir referans da yayınlıyor. Sonuç olarak, Arap Merkez Bankaları hem dijital varlıkların uygulamalarını açıklıyor hem de dünya çapında kripto para benimseme yolunda bir adım daha atıyor.

Ripple Ağı Genişliyor

Ekip, bu ilerlemeyle birlikte Arap merkez bankalarına mesajlaşma protokollerini yükseltmelerini ve SWIFT GPI ve RippleNet gibi uygulamaları benimsemelerini tavsiye ediyor. Ripple ve yan kuruluşları ilk kez tercih edilmiyor. Wells Fargo kısa süre önce SWIFT’e alternatif bir ödeme sistemi geliştirmek için Ripple’ın ortak firmalarından biri olan The Clearing House ile işbirliği yaptı.

Sonuç olarak, bankalar ve merkez bankaları, geleneksel finans ve fiat para birimleri için bir çözüm olan dijital bir SWIFT değişimi geliştiriyor. Aynı zamanda, kripto kullanımı küresel olarak artıyor.

SEC davası ve diğer sorunlar nedeniyle Ripple’ın (XRP) spekülatif olarak görülmesine rağmen, Arab Monetary Fund yetkilileri bunun benzersiz bir kripto para birimi olduğunu düşünüyor.

Yetkililer, Ripple’ın merkez bankalarının geleceği olduğunu ve gelecekte küresel finans altyapısında önemli bir rol oynayacağını iddia ediyor.

 


XRP’nin Sağlam İlerlleyişi

Buna ek olarak, Arab Monetary Fund yetkililer Avrupa’daki dijital Euro araştırmalarını tartışıyorlar. Yetkililer, projenin teknik bir sınırı olmadığını ve bu incelemeler için tasarım gereksinimlerinin kolaylıkla karşılanabileceğini iddia ediyor. Ripple ise Digital Euro Association üyesi olarak öne çıkıyor.

Yaklaşık birkaç önce adını duymadığımız Ripple, yükselen yeni dünya düzeninde artık geleneksel piyasanın devi SWIFT’e bir alternatif olarak sunulabilir. Ripple’ın standart ödeme sistemlerine bir ödeme seçeneği olarak eklenmesi, kripto para kabulünü artırdı. SEC davası da iyi bir şekilde ilerledi ve Ripple yatırımcıları artık şirketin kararlı adımlar attığına inanıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Ripple Ağını Büyütüyor! Yeni Dünya Düzeninde SWIFT’in Yerini Mi Alıyor? yazısı ilk önce Coin News Türkiye üzerinde ortaya çıktı.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ripple Ağını Büyütüyor! Yeni Dünya Düzeninde SWIFT’in Yerini Mi Alıyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!