Avalanche, NEAR, Algorand Fiyat Analizi: 18 Mart Cuma

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Son birkaç gün, Avalanche’ın piyasada güçlü kazançlar kaydettiğini ve bir arz bölgesine ulaştığını gördü. Önümüzdeki birkaç saat içinde eski bir direnç seviyesinin 77,3 dolarda yeniden test edilmesi görülebilir. NEAR, Mart ayı boyunca bir aralıkta işlem görürken, Algorand son zamanlarda bir miktar satın alma baskısı gördü ve daha yükseğe çıkabilir.

Avalanche (AVAX) Analiz

Avalanche, NEAR, Algorand Fiyat Analizi: 18 Mart Cuma 4

AVAX birkaç gün önce azalan bir kanalda (sarı) işlem görüyordu ve kararlı bir şekilde 81$’lık tedarik bölgesine (kırmızı kutu) ulaşmak için çıkış yaptı. Bu bölgenin geçmişte bir önemi vardı. Örneğin, Şubat ayı başlarında fiyat 85$ desteğini test etmek için bu alanı aştı, ardından talep arayışında 82$’ı yeniden test etti ve üç gün içinde 94$’a yükselerek yükseldi.

AVAX 82 dolarlık alanı geçip onu bir talep bölgesine çevirebilirse benzer bir senaryo ortaya çıkabilir.

Near Protocol (NEAR) Analiz

AnalizAvalanche, NEAR, Algorand Fiyat Analizi: 18 Mart Cuma 5

Hacim Profili Görünür Aralık aracı, Değer Alanının 9,65 ABD Doları ile 11,8 ABD Doları aralığında (sarı) olduğunu gösterdi. Bu aralık, Mart ayında NEAR için önemliydi. Kontrol Noktası 10.43$’da kaldı ve bu da orta seviye 10.72$ dışında fiyat için güçlü bir destek seviyesini temsil ediyor.

RSI, NEAR’ın POC’den sıçramasına ve 10.72 doları geçmesine rağmen nötr 50’yi aştı ve bu da fiyatın bir kez daha yüksek seviyelere yönelebileceğini gösterdi. CMF tarafsız bölgedeydi ve bu gösterge +0.05’i geçerse, 11.8 $ aralığının en yüksek seviyelerine doğru bir yükseliş eğiliminin daha fazla kanıtı olacaktır.

Algorand (ALGO) Analiz

AnalizAvalanche, NEAR, Algorand Fiyat Analizi: 18 Mart Cuma 6

Fiyat, grafiklerde bir dizi daha düşük seviyeler belirlediğinden, son iki hafta içinde ALGO için eğilim düşüş eğilimindeydi. Bununla birlikte, son birkaç gün, düşüş trendinde daha düşük bir yüksek olan 0,73 $ seviyesi kırıldığında düşüş piyasası yapısında bir kırılma gördü.

16 Mart’ta ALGO, 0,73 doları geçerek 0,73 dolardan daha yüksek bir dip oluşturmak için itti ve o zamandan beri yukarı tırmandı. Aynı zaman diliminde, RSI çoğunlukla devam eden bir yükseliş trendini göstermek için nötr 50’nin üzerinde kaldı. OBV ayrıca talep kaynaklı bir ralliye işaret etmek için istikrarlı alım hacmi gösterdi.

Avalanche, NEAR, Algorand Fiyat Analizi: 18 Mart Cuma
Ünlü Kripto Analistine Göre Terra, Algorand, THORchain ve İki Altcoin için Önümüzde Neler Var?
40 Bin Doları Geri Aldıktan Sonra Bitcoin İçin İki Muhtemel Senaryo!
ETH Fiyat Analizi: Bu, Ethereum İçin Bir Sonraki Önemli Direnç
Avalanche, Bitcoin Cash, Flow Fiyat Analizi: 17 Mart Perşembe

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Avalanche, NEAR, Algorand Fiyat Analizi: 18 Mart Cuma ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Avalanche, NEAR, Algorand Fiyat Analizi: 18 Mart Cuma
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!