Polygon, Web3 altyapısı oluşturmak için Simba Chain'i entegre etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Polygon, yeni duyuruya göre yeni Web3 altyapısı oluşturmak ve ölçeklenebilirliği artırmak için Simba Chain’i entegre edecek.

Ethereum (ETH) layer-2 ölçeklenme çözümü Polygon (MATIC), yeni duyuruya göre yeni Web3 altyapısı oluşturmak ve ölçeklenebilirliği artırmak için Simba Chain’i entegre edecek.

Polygon ölçeklenme çözümü olarak bilinse de, yeni iş birliği Web3 için bir sonraki aşamayı inşa etmeyi ve Polygon ağı tarafından sunulan hizmetlerin kapsamını genişletmeyi hedefliyor. İki şirket arasındaki ilk önemli gelişme, beyaz etiketli NFT pazar yeri kurmak olacak.

Web3’ün artan etki ve popülerliğiyle birlikte büyük Web2 şirketleri de geçiş yapmayı planlıyor, fakat sıfırdan merkeziyetsiz altyapı oluşturmanın zorluğundan çekiniyorlar. Simba, sunduğu araç ve hizmetlerle bu engelleri azaltmayı hedefliyor. Şirket, kuruluşlar için işletme düzeyinde güvenliğe sahip, bulut tabanlı akıllı sözleşme platformu sunuyor.

Simba Chain, Web2 şirketlerine Web3 proje geliştirmeleri için altyapı sunmaya odaklanan bir API geliştirme platformudur. Şirket, Web3 ekosistemine girmek isteyen şirketlerin önündeki engelleri kaldırmayı amaçlıyor. Web3 geliştirme platformu, ABD savunma teşkilatlarına teknoloji çözümleri sunmasıyla da biliniyor.

Simba ve Polygon, beyaz etiket NFT pazar yerinin yanı sıra, güvenli dijital varlık saklama çözümlerini yaygın birlikte işlerlik yoluyla iyileştirme misyonuyla Simba’nın üst veri kayıt köprüsünü (MDR) tanıtmak ve yaygın şekilde entegrasyonunu sağlamak için de çalışacak. Simba Chain CEO’su Bryan Ritchie, Cointelegraph’a yaptığı açıklamada şöyle belirtti:

“Simba, platformun zincirden bağımsız olması sayesinde geliştiricilere tüm zincirlerde çalışma ve projenin herhangi bir noktasında zincirleri değiştirme esnekliği tanıyor.”

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Polygon, Web3 altyapısı oluşturmak için Simba Chain'i entegre etti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!