Paribudan Binance Para Aktarım İşlemleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu rehber aracılığı ile Binance’dan ve Paribudan Bitcoin alım, satım ve diğer coin alım satım işlemleriyle ile alakalı tüm detayları öğrenebilirsiniz.
Ayrıca Paribudan aldığınız coinleri Binance borsasına aktarımını sağlayabilirsiniz. Paribudan Binance’e para transferi hakkında tüm detayları aşağıda bulabilirsiniz.

Türkiye’deki Borsalardan Bitcoin ve Altcoin Almak, Binance Borsasından Bitcoin ve Altcoin Almak
Bitcoin ve diğer altcoinleri satın almak için kullanabileceğiniz birçok farklı kripto para borsası mevcuttur.
Fakat kripto para borsası hakkında pek bir bilginiz yok ise veya bu işe henüz yeni başlıyorsanız bu rehberde paylaşılan bilgiler ile en kolay ve komisyon oranı en düşük borsalar ile devam etmeniz sizin açınızdan çok daha yararlı olacaktır.

Binance’a direkt olarak Türk Lirası TL yatırarak kripto para elde edebilirsiniz. örneğin Binance desteklediği birçok banka haricinde, papara transferinede olanak tanır.
Fakat, Binance hesabınıza Papara aracılığı ile gerçekleştirdiğin para transferinin komisyon oranı %1 dir. Dolayısıyla komisyon oranının daha düşük olduğu seçeneklere yönelmeniz sizin açınızdan daha karlı olacaktır.
Türkiye’deki işlem hacmi en yüksek kripto para borsaları Paribu, BTCTurk ve Binance TR dir. Bu kriptopara borsalarının komisyon oranı ise (TRY) işlem çiftleri için aşağıda belirtilmiştir.

Paribudan Binance Para Aktarım İşlemleri 3

Paribu: %0.25-%0.35 (piyasa yapıcı-piyasa alıcı)
BtcTurk: %0.10-%0.18 (piyasa yapıcı-piyasa alıcı)
Binance TR: %0.10-%0.10 (piyasa yapıcı-piyasa alıcı) (%10 komisyon indirimi ile %0.09’a düşürmeniz mümkündür.)
Paribu kullanımı enkolay bir kriptopara borsasıdır. Fakat, bu borsanın komisyon yüzdeleri diğer kriptopara borsalarına göre birazdaha yüksektir.
Eğer düşük komisyonlu bir kriptopara borsası kullanmak istiyorsanız Binance TR sizin için daha ideal bir seçim olacaktır.
Global bazlı Coin borsası olan Binance’in, Türkiye’de kurduğu bir kripto para borsası Binance TR’de ise komisyon oranı sadece %0.10. dur.
öte yandan Binance TR’den Binance’e herhangi bir komisyon ve çekim ücret bedeli olmadan cüzdanınızda ki tüm kripto birikimlerinizi ücretsiz olarak aktarabilirsiniz.

Paribudan Nasıl Bitcoin Alınır? Paribudan Coin Alma Yöntemi

Paribunun geliştirilen basitleştirilmiş arayüzü sayesinde çok kolay bir şekilde üye olarak daha sonrasında ise hesap ayarları bölümünden kimlik onayı yapabilirsiniz.
Paribu’ya üye olmadan önce ve üye olduktan sonra herhangi bir problem ile karşılaşırsanız, yaşadığınız sorunun haricinde birçok soruya ve çözüm yollarına Paribu Yardım Merkezinde cevap bulabilirsiniz.

Paribu’ya Para Nasıl Yatırılır?

Paribu hesabınızadaki sıcak cüzdanınıza para yatırmak için ilk olarak cüzdan sayfası bölümüne gelerek, daha sonrasında ise Türk Lirası’nın yanında bulunan “yatır” seçeneğine tıklayabilirsiniz.
Aşağıdaki görselde belirtildiği gibi istediğiniz veya bağlı olduğunuz bankayı seçerek size verilen alıcı ve IBAN bilgilerine kullanmakta olduğunuz banka hesabınızdan EFT veya havale seçeneği ile para aktarabilirsiniz.
Paribu’nun Vakıfbank, FibaBank, Ziraat Bankası veya AKBank hesaplarına Türk Lirası gönderebilirsiniz. Bu dört bankadan farklı herhangi bir banka kullanıyorsanız EFT transfer seçeneği ile herhangi bir hesaba para transfer edebilirsiniz.

Paribu’da Coin Alım Satım İşlemi Nasıl Yapılır? Paribu’da Bitcoin Alıp Satma

Paribu’ya yatırdığınız, transfer ettiğiniz Türk Lirası hesabınıza tanımlandıktan sonra Piyasalar veya “kolay al/sat” sekmesinden istediğiniz coin’in satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Kolay al sat sekmesinden işlem uyguladığınızda mevcut alım/satım emir pozisyonları içerisinden en iyi emir otomatik olarak algılanır. Yani örneğin Bitcoin alım işleminde emir listesinde bulunan en düşük BTC satış fiyatından Bitcoin alım işlemini gerçekleştirmiş olursunuz.
Ayrıca, piyasalar sekmesinde alım/satım pozisyon emirlerini anlık görerek istediğiniz bir fiyattan alım/satım emri de gerçekleştirebilirsiniz.

Paribudan Binance’e Para Aktarma

Paribudan Binance’a Bitcoin ve diğer coin’leri çok rahatlıkla aktarabilirsiniz fakat TL gibi yerleşik para birimlerini aktarmanız ne yazık ki mümkün değildir.
Paribudan Binance’a kriptopara coini aktarırken özellikle dikkat etmeniz gereken husus transfer ücretleridir. Bazı kripto paralarda transfer ücretleri oldukça fahiştir.
Dolayısıyla Paribudan Binance’a coin aktarırken, transfer komisyonu düşük olan veya hiç ücretsiz komisyon oranı olan kripto paraları tercih edebilirsiniz.

paribu 3Paribudan Binance Para Aktarım İşlemleri 4

Paribudan Binance’a BTC Aktarma

Paribudan Binance’a kriptopara aktarmak istiyorsanız ne yazık ki Bitcoin almanız önerilmez. Paribu’da Bitcoin çekim ücreti an itibariyle 0.0005 BTC olduğu için dolayısıyla işlem ücreti oldukça masraflı olacaktır.
Alternatif olarak, ATOM ve ADA gibi Paribu’da çekim ücreti olmayan kripto coin’leri alıp Binance’a aktarabilirsiniz.
Paribudan Binance’a coin transferi için ilk etapta Binance hesabınıza giriş yaparak cüzdan sekmesinden “Spot Cüzdanı” içeriğine erişmeniz gerekmektedir.
Cüzdan sayfasında yatırmak istediğiniz coin’in karşısında yer alan “Yatırma Seçeneğine” tılayarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Paribudan Binance’a Transfer ücreti

Paribudan Binance veya diğer kriptopara borsalarına yada kendi cüzdanınıza kriptopara çekerken belli bir oranda aktarım ücreti alınabilmektedir.

Paribu’da anlık olarak Bitcoin, HOT ve Ethereum gibi belli kriptopara transfer işlemleri için transfer ücreti alınmaktadır.

ATOM, ADa, BTT ve BCH gibi diğer kriptoparalarda ise yapacağınız çekim işlemleri için transfer ücreti alınmmamaktadır.

Paribu’da Kriptoparalar ve Transfer İşlemleri İçin Alınan ücretler Aşağıdaki Gibidir.
Paribu BTC transfer ücreti: 0.0005 BTC
Paribu ETH transfer ücreti: 0.009 ETH
Paribu AAVE transfer ücreti: 0.15 AAVE
Paribu BAL transfer ücreti: 0.4 BAL
Paribu BAT transfer ücreti: 19 BAT
Paribu CHZ transfer ücreti: 80 CHZ
Paribu DOGE transfer ücreti: 10 DOGE
Paribu HOT transfer ücreti: 2,500 HOT
Paribu LINK transfer ücreti: 0.75 LINK
Paribu MKR transfer ücreti: 0.01 MKR
Paribu OMG transfer ücreti: 3 OMG
Paribu UNI transfer ücreti: 0.8 UNI
Paribu USDT (ERC20) transfer ücreti: 22 USDT
Paribu USDT (Omni) transfer ücreti: 25 USDT

Belirtilen kriptoparaların haricinde kalan kriptoparalar için Paribu’da transfer ücret komisyonu (çekim ücreti) alınmamaktadır.

Paribu’da Transfer ücreti Alınmayan Coinler’in Güncel Listesi

ADA, ATOM, BCH, BTT, DOT, EOS, LTC, NEO, ONT, RVN, TRX, USDT (TRC20), WAVES, XLM, XRP, XTZ, ASR, ATM, GAL, JUV, PSG, TRA, ACM.
Paribudan Binance’e kriptopara transfer ederken çekim ücreti olmayan coin’leri tercih ederek daha masrafsız bir şekilde transfer işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.



Post Views:
4.030

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Paribudan Binance Para Aktarım İşlemleri
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!