Paribu Şifremi Unuttum Ne Yapabilirim?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şifremi unuttum sorunsalı ile karşı karşıya kalmış olabilirsiniz. Paribu, Türkiye’de tüm gerekli yasal sertifikalara sahip ve tüm yasal prosedürlerden geçmiş bir kripto para borsasıdır.

Paribu; yatırımcıların güvenliğine çok fazla önem veren bir kripto para borsa platformudur.

Türkiye’de kripto para piyasasında oldukça önemli bir yerde bulunan platform, yatırımcıları için destek hizmetine de sahiptir. Olası bir şifre unutma hususunda veya herhangi bir sorunla karşılaşırsanız destek ekibi size yani yatırımcılarına her konuda yardımcı olacaklardır..

Şifremi Unuttum Neler Yapmalıyım?

Paribu şifremi unuttum ne yapmalıyım? sorusuna gelecek olursak… Öncelikle bilmeniz gereken şey şu ki Paribu oldukça emniyetli ve güvenilir bir kripto para sistemidir.

Şifre sıfırlama veya Şifre hatırlatma işlemleri için uygulamanız gereken bazı işlemler bulunmaktadır:

Üye girişi ekran sayfasına giriniz. (Genellikle ilk açılış sayfasında yer alır)

Parolamı unuttum seçeneğine basınız.

Sizden cep telefonu numaranızı veya e-mail adresinizi soran bir ekran yer alacak.

Gelen ekrana tüm gerekli bilgileri eksiksiz bir şekilde giriniz.

Size gönderilmiş olan tek kullanımlık şifreyi istenilen alana doğru bir şekilde yazınız.

Sizden istenilen adımları doğru bir şekilde tamamladıktan sonra istediğiniz gibi yeni bir şifre oluşturabilirsiniz. Fakat burada unutulmaması gereken konu Paribu şifre sıfırlama işleminden sonra 48 saat süresince hesabınız para çekim işlemleri için geçici olarak bloke olacaktır. Bu gibi bir durumla karşılaşırsanız endişelenmenize gerek yok.Çünkü, bu Paribu tarafından hesabınızın güvenliği için uygulanan bir işlemdir.

Şifre Kaç Haneli Olmalı?

Paribu Şifremi Unuttum Ne Yapabilirim? 2

Paribu’da yeni bir şifre oluştururken şifre kaç haneli olmalı? sorusu büyük önem arz etmektedir. Güçlü bir şifre oluşturmak hesabınızı olası hack saldırılarına karşı koruyacaktır. Dolayısıyla hesabınızı güven altında tutmak için en az 12 haneli bir şifre oluşturmanız önemlidir. Şifrenizin hackerlar tarafından ele geçirilmemesi için elektronik veya internet ortamında kullandığınız her şifreyi farklı olarak seçmeye özen gösteriniz.

Oluşturacağınız yeni şifrenin Telefon numarası, TC Kimlik Numarası, ardışık veya tekrarlı rakamlar olmamasına özen gösteriniz. Öte yandan maksimum güvenlk için hesabınıza ait olan şifrenizi 2 veya 3 ayda bir değiştirmeniz gerekmektedir.

Şifre Yenileme

Paribu şifre yenileme sürecini başarılı bir şekilde tamamladıktan sonra yine de hesabınızın güvenliği ile alakalı bazı şüpheler duyabilirsiniz. Bu gibi durumlar için Paribu sistemi size iki adımlı bir doğrulama seçeneği veriyor. Hesabınıza güvenli ve hızlı bir giriş sağlamak için Google Authenticator doğrulama sisteminden faydalanabilirsiniz.

Cep telefonunuza Google Authenticator uygulamasını yükledikten sonra, kullandığınız bir tarayıcı üzerinden Paribu kişisel hesabınıza giriş yapınız. Güvenlik sekmesinden iki faktörlü doğrulamaya geçiniz. Açılan pencereye Paribu şifrenizi doğru bir şekilde girdikten sonra cep telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Doğrulama kodunu ilgili alana eksiksiz bir şekilde giriniz. Ardından, Cep telefonunuza indirdiğiniz Google Authenticator uygulamasını başlatıp bilgisayar ekranında yer alan karekodu okutunuz. Cep telefonunuza gelen onay kodunu ise istenilen yere girdikten sonra işleminiz başarılı bir şekilde tamamlanacaktır..

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.



Post Views:
3.441

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Paribu Şifremi Unuttum Ne Yapabilirim?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!