LinkedIn’de Kripto İş İlanları 2021 Yılında Yüzde 395 Arttı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İş dünyasının önde gelen sosyal medya platformu Linkedln’de kripto ile ilgili iş ilanları 2021 yılında %395 artış gösterdi.

Linkedln tarafından kısa bir süre önce gerçekleştirilen araştırmaya göre ABD‘de 2020-2021 yılları arasında bitcoin, ethereum, blockchain ve cryptocurrency terimlerini içeren iş ilanları %395 artış gösterdi. Kripto endüstrisi ilanları aynı tarihler arasında %98 artış gösteren teknoloji endüstrisini geride bıraktı.

Kripto borsası Okcoin’in baş işletme görevlisi Jason Lau verdiği bir röportajda;

Çok fazla işe alım yapmamıza rağmen son sayımlara göre yaklaşık 50 gibi açık pozisyonumuz olduğunu düşünüyorum.

açıklamalarında bulundu ve işe alımların devam edeceğini söyledi.

İlan başlıklarında yaygın olarak görülen blockchain geliştiricisi ve blockchain mühendisi iş unvanları, kripto ile ilgili toplam iş ilanlarının %15,6‘sını oluşturdu Kripto iş ilanlarının çoğu yazılım ve finans pozisyonları olurken muhasebe, danışmanlık, personel ve bilgisayar donanımı gibi diğer pozisyonlarda kripto endüstrisinde ilanlarında ilgi gördü.

Linkedln, MarketWatch’a verdiği bir demeçte 2020 yılında kripto ile ilgili iş ilanlarının en çok San Francisco (Bay Area), New York City, Raleigh-Durham-Chapel Hill Area, Greater Philadelphia ve Los Angeles bölgelerinde olduğunu ancak 2021 yılında ise San Francisco (Bay Area), Austin, New York City, Miami-Fort Lauderdale ve Denver şehirlerinin ilanlarda öne çıktığını söyledi. Linkedln, bunun sebebi olarak birçok kripto şirketinin bu bölgelere yerleştiğini belirtti.

LinkedIn’de Kripto İş İlanları 2021 Yılında Yüzde 395 Arttı isimli makale Tuğay Kaynar tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
LinkedIn’de Kripto İş İlanları 2021 Yılında Yüzde 395 Arttı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!