İşini bırakarak tam zamanlı NFT oyuncusu olmak isteyenlerin sayısı hızla artıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NFT fiyatlarındaki düşüşe rağmen, play-to-earn NFT oyunları, her geçen gün onları potansiyel geçim sağlama aracı olarak gören daha fazla kişi çekiyor.

NFT fiyatlarındaki düşüşe rağmen, play-to-earn (P2E, oynayarak kazan) NFT oyunları, her geçen gün onları potansiyel geçim sağlama aracı olarak gören daha fazla kişi çekiyor. 

Filipinlerde gerçekleştiren bir araştırmaya katılanların yüzde 32’si, NFT oyunları tam zamanlı iş olarak yapılabilseydi şimdiki işlerini bırakabileceklerini veya bırakmayı düşündüklerini açıkladı. NFT platformmu Balthazar’ın CEO’su John Stefanidis, bulgularom kendisini şaşırtmadığını belirtti.

“NFT oyunları oynamak için işini bırakmaya hazır birçok kişi var, çünkü NFT oyunları oynayarak daha fazla olmasa bile, aynı miktarda kazanma ihtimalleri var.”

Filipinli oyuncu Jesus Dawal Jr., Cointelegraph’a yaptığı açıklamada NFT oyunlarıyla elde edilen kazancın henüz yeterli olmadığını söyledi. Dawal, “Blockchain oyunun devrimsel bir konsept olduğuna şüphe yok, ama mevcut durumda beni finansal olarak tek başına desteklemeye yeterli olduğunu düşünmüyorum,” diye belirtti. Yine de Dawal, ekosistem daha fazla geliştiğinde bu işe girmeye hazır olduğunu ekledi.

Blockchain oyun kuruluşu YGG Pilipinas’ın ülke müdürü Luis Buenaventura da insanların işlerini bırakarak tam zamanlı NFT oyuncusu olduğu bir trendin kesinlikle olduğunu söyledi. Konuyla ilgili fikri sorulan Buenaventura, “İyi ya da kötü, P2E için iş bırakma trendi kesinlikle hız kazanıyor,” diye belirtti.

Diğer yandan yönetici, yalnızca blockchain oyunculuğun değil kripto fırsatlarının da tırmanışa geçtiğini söyledi. “İnsanlar yalnızca P2E değil, genel olarak kriptoda alternatif gelir imkanları buluyor.”

Blockchain Oyun Birliği’nin (BGA) 2021’de yayınladığı rapora göre, NFT oyunları 2021’in üçüncü çeyreğinde 2 milyar dolardan fazla gelir elde etti. BGA’ya göre bu miktar, NFT işlem hacminin yüzde 22’sine denk geliyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
İşini bırakarak tam zamanlı NFT oyuncusu olmak isteyenlerin sayısı hızla artıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!