EtherRock NFT Koleksiyonundan Bir Ürün, 1 Kuruştan Daha Ucuza Satıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir EtherRock NFT koleksiyonu sahibi, ürününü 444 Ethereum yerine yanlışlıkla bir kuruştan daha ucuza sattı.

“dino_dealer” isimli kullanıcı EtherRock NFT’sini 444 etherum’a satmak isterken 444 Wei olarak listeledi. Wei ise bir ethereum’un yaklaşık 1/10000000000000000000’ine eşittir.

Ethereum blockchain’indeki ilk NFT’lerden biri olan EtherRock NFT koleksiyonundan bir ürünü nerdeyse bedavaya alan kullanıcının kullandığı bot, fiyatın düşüklüğünü anında fark etti. NFT’yi alan kullanıcı hemen 234 ETH’ye listeleyerek alıcı bulmaya çalıştı.

NFT sahibi “dino_dealer”, Twitter üzerinden paylaşım yaparak yardım istedi fakat henüz bir cevap alamadı.

Dünyanın en popüler NFT koleksiyonlarından CryptoPunks kadar eski olan EtherRock, sadece kaya görsellerinden oluşan 100 ürünü 2017 yılının aralık ayında piyasaya sürmüştü. NFT’lerin ilk piyasaya çıktığında fiyatı yaklaşık 300 dolarken bazı NFT’ler 3.5 milyon dolara kadar fiyat artışı yaşadı.

EtherRock’un gerçek sahibinin maruz kaldığı NFT botu son zamanlarda oldukça popüler durumdadır. Bu bot’lar ürün listelendiği anda normalden ucuz olduğunu fark ederek direkt sahibine direkt bilgi gönderiyor. Bu bot’lar eBay gibi pazar yerlerinde de kullanılmaktadır.

 

EtherRock NFT Koleksiyonundan Bir Ürün, 1 Kuruştan Daha Ucuza Satıldı isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
EtherRock NFT Koleksiyonundan Bir Ürün, 1 Kuruştan Daha Ucuza Satıldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!