Crypto.com hizmetlerini ABD’ye genişletiyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Crypto.com, olağanüstü pazarlama çabalarının ardından nihayet hizmetlerini ABD’deki kullanıcılarını sunmaya başlıyor.

Borsanın duyurusunda değişim platformunun, bekleme listesindeki kullanıcıların erişimine açık olduğuna değinildi ve bu sayının ilerleyen süreçlerde artacağı belirtildi.

Crypto.com’un alım-satım platformu şu an sadece seçili kurumsal yatırımcılar tarafından kullanılabilecek. Borsa, mevcut hizmetlerini önümüzdeki aylarda Crypto.com aracılığıyla işlem yapmak isteyen daha fazla yatırımcıya sunmayı planlıyor. Crypto.com ayrıca ABD merkezli kurumsal yatırımcıları bekleme listelerine katılmaya ve platformu kullanmaya davet ediyor.

Borsanın duyurusunda ayrıca standart hizmetlerin dışında VIP kullanıcılarının çeşitli etkinliklere, ödüllere ve piyasa bilgilerine erişimi olacağına da değinildi. Borsanın ek olarak bu kullanıcılara özel forumlara katılma erişimi vereceği de ifade edildi.

Crypto.com’un CEO’su Kris Marszalek duyuruda bu yeni gelişme hakkında ne kadar çok heyecanlı olduğunu belirtti. CEO, duygularını “Hizmetlerimizi ABD’deki profesyonel trader’lara sunacağımız için heyecanlıyız,” şeklinde ifade etti. Ayrıca yatırımcılara, hizmetleri yakın zamanda daha fazla kişinin kullanımına sunmak için çalıştıklarına dair güvence verdi.

“Crypto.com Borsası, söz konusu başlangıç aşamasında ABD’deki kurumsal yatırımcıları destekleyecek. Hizmetlerimizi mümkün olan en kısa sürede herkese ulaştırmak için sabırsızlanıyoruz.”

Borsa, faaliyetlerini genişletmek adına uzun zamandır çalışmalarına devam ediyor, daha geçtiğimiz hafta NBA yıldızı LeBron James’in yer aldığı NFT koleksiyonunu airdrop ile dağıtmıştı. ‘Moment of Truth’ isimli koleksiyon, borsanın Super Bowl’daki reklamını izleyen 5.550 kişiye verildi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Crypto.com hizmetlerini ABD’ye genişletiyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!