Coinbase, Chrome eklentisine yeni bir özellik ekledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Coinbase, çarşamba günü müşterilerinin cüzdanlarını Chrome tarayıcı uzantısı ile direkt olarak yönetebilmelerini sağlayan “Coinbase Pay” adlı yeni bir eklenti yayımladı. Coinbase Pay, herkesin merkeziyetsiz finansa katılabilmelerini, merkeziyetsiz borsalarda tokenlerini takas edebilmelerini ve sadece birkaç tıklamayla kolay bir şekilde NFT satın alabilmelerini amaçlıyor. Yapılan açklamada özellikle şu ifadelere yer verildi:

“Coinbase Pay’den önce tarayıcı uzantısından Coinbase cüzdanlarına para göndermek isteyen kullanıcıların Coinbase.com’a gitmeleri, hesaplarında oturum açmaları, cüzdan adreslerini kopyalayıp yapıştırmaları ve Coinbase hesaplarından manuel olarak para aktarmaları gerekiyordu. Bu işlemler sadece kullanıcıyı yormakla kalmıyordu, aynı zamanda kullanıcının yapabileceği herhangi bir hataya karşı kullanıcıyı savunmasız da bırakıyordu.”

Kullanıcının artık Coinbase Pay ile Chrome’da kendi cüzdanına göndereceği para birimini seçmesi, tutarı belirtmesi ve işlemi onaylaması yeterli olacak. Coinbase çalışanı, “Artık uygulamalar arasında geçiş yapmak, adresleri kopyalayıp yapıştırmak ve manuel olarak para aktarmak yok,” dedi.

Şirketin açıklamasına göre Coinbase cüzdanını kullanmak için kullanıcıların herhangi bir Coinbase.com hesabına sahip olmasına gerek yok. Fakat kullanıcılar Coinbase Pay’i kullanmadan önce, emanet edilemeyen (self-custody) cüzdanlarını Coinbase hesaplarına bağlamaları gerekiyor. Kullanılacak uzantı merkezi bir borsaya ait olmasına rağmen uzantı içindeki özel anahtarlar Coinbase tarafından değil, kullanıcı tarafından saklanıyor.

Coinbase, geçen ay Ledger donanım cüzdanı (hardware wallet) için tarayıcı eklentisi desteğini kullanıma sunmuştu. Şirket ayrıca geçen yılın sonunda 150’den fazla dijital varlığı ve tüm kripto varlıkların yüzde 12’sini bünyesinde saklayacak kadar büyüme kaydetmişti. Bununla birlikte şirket, kendi NFT pazaryerini de kullanıma açmayı planlıyor. Yazının yazıldığı sırada, Coinbase NFT bekleme listesinde kayıtlı 3,86 milyon e-posta adresi bulunuyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase, Chrome eklentisine yeni bir özellik ekledi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!