Bu, Polkadot’un Önümüzdeki Aylarda İyileşmesine Bir Engel Mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Daha düşük zaman dilimlerinde, son birkaç haftadaki grafiklerde Polkadot’un fiyat hareketinde bir miktar sıkıştırma gördüğüne dair bazı göstergeler vardı. Bu, DOT için herhangi bir yönde volatiliteden önce birkaç gün daha devam edebilir. Ancak, daha uzun zaman dilimlerinde Polkadot için bir birikim aşaması söz konusu olabilir. Göstergeler henüz güçlü bir satın alma baskısı göstermedi ve düşüş eğilimi gösteren piyasa yapısı düşüş eğilimini sürdürdü.

DOT 1 Günlük Grafik

Bu, Polkadot’un Önümüzdeki Aylarda İyileşmesine Bir Engel Mi? 3

Polkadot, ATH’lerin yakınında 54 dolardan işlem gördüğü Kasım ayından bu yana büyük kayıplar gördü. Son üç ayda, 16.81 dolar seviyesi destek görevi gördü. Geçen ay, 15.88$ işareti günlük bir seans kapanışını gördü. Ancak, fiyat son haftalarda daha yüksek dipler kaydetti.

Düşüş trendini durdurmak için yeterli miydi? DOT buradan daha yükseğe itebilir mi? Henüz belli değildi. 19.61 dolar ve 20.34 dolar, Polkadot için yükseliş eğilimi hakkında bir fikir vermek için DOT’un buradan yukarı tırmanması gereken seviyeler.

Uzun vadede, düşüş trendi henüz kırılmadı, ancak önümüzdeki günlerde olabilir. 20.34 doları geçse bile, 23,1 dolarlık alanın hala güçlü bir direnç sunması muhtemeldir.

Gerekçe

PolkadotBu, Polkadot’un Önümüzdeki Aylarda İyileşmesine Bir Engel Mi? 4

RSI, başını nötr 50 işaretinin üzerine çıkardı. Bu, uzun vadeli eğilimin değişmenin eşiğinde olabileceğinin erken bir göstergesi olabilir. Müthiş Osilatör de sıfır çizgisinin üzerine çıktı, bu da yine önyargıda bir kaymanın işareti olarak görülebilir.

Yine de daha gidilecek çok yol var. OBV Kasım ayından bu yana aşağı kayıyor, ancak son iki hafta içinde alıcıların piyasaya yavaş yavaş girme olasılığını sundu. Yine de baskın taraf onlar değildi.

Çözüm

Fiyat hareketi ve göstergeler, uzun vadeli önyargıda düşüşten yükselişe geçiş için zayıf bir olasılık gösterdi. Söylemek için oldukça erkendi ve 20.34 dolar ve 23,1 dolar geçilmesi gereken seviyeler olmaya devam ediyor. Genel piyasa koşulları hala korku ve belirsizlik kokuyordu. Bu nedenle, riskten kaçınan yatırımcılar satın alma fırsatlarını bekleyebilirler. 23.1 doları desteklemek için çevirmek, boğalar için cesaret verici bir işaret ve yukarı doğru koşmaya hazırlık için bir satın alma fırsatı olacaktır.

Bu, Polkadot’un Önümüzdeki Aylarda İyileşmesine Bir Engel Mi?
Chainlink, Avalanche, The Graph Fiyat Analizi: 16 Mart Çarşamba
Bitcoin’in Satış Baskısının Kaynağını ve Bunun Beklenen Sonuçlarını İncelemek
Ethereum Fiyat Analizi: Kilit Destek Hattı Arasında Kritik Kararla Karşı Karşıya ETH
Stellar Lumens, Ethereum Classic, Aave Fiyat Analizi: 15 Mart Salı

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Bu, Polkadot’un Önümüzdeki Aylarda İyileşmesine Bir Engel Mi? ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bu, Polkadot’un Önümüzdeki Aylarda İyileşmesine Bir Engel Mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!