BTCTurk Ne Kadar Güvenli? – Kripto Para Piyasa

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yerli kripto para piyasalarında Btcturk kripto alım ve satım yapılmasını sağlayan aracı ilk borsalardan birisidir. Açıldığı günden bugüne dek hizmet verdiği ilk günden beri rahat nakit yatırım ve rahat nakit çekim avantajıyla yatırımcılarından geçerli not aldığı bilinmektedir.

Ayrıca, verdiği avantajlı ayrıcalıklarıyla birlikte hızla gelişimini sürdürmekte ve yeni çıkan kripto paralar ile kripto para piyasasında adından oldukça söz ettirmektedir.

Avantajları

Diğer yerli Borsalarına göre çok daha güçlü bir altyapısıyla alım ve satım işlemlerinde zorluk çıkarmayarak kolaylık sağlar. Yüksek komisyon oran fiyatları nedeniyle yoğun şikayet alan Btcturk, bu gibi durumlarda yatırımcılarına oldukça kaliteli destek ve hizmet sağlıyor. Komisyon oranları haricinde herhangi bir olumsuz bir tarafı bulunmayan bu gibi sistemler, bireylerin güvenli bir yatırım yapmaları için olanaklarını geliştiriyor.

Gerçekleştirilen bu gibi yatırımların profesyönel bir şekilde geliştirilmesi ve yatırımcıların kar elde etmesi, Btcturk’ün güçlü alt yapısı sayesinde oldukça mümkündür. Ani yükselme ve alçalma gibi durumlarda ortaya çıkan trafik yoğunluğu sebebiyle yavaşlama ya da çökme, donma gibi sıkıntılar asla yaşanmaz.

Nasıl Kullanılır?

Btcturk güvenilir mi ! Uzun bir zamandır kripto para alım / satım işlemlerine olanak veren Btcturk, güvenilir yatırım imkanlarıyla yatırımınızı kâra dönüştürmek için güzel bir seçenek.

BTCTurk Ne Kadar Güvenli? 2

Haftalık analizler, iniş ve çıkış grafikleriyle yatırımcılığınızı çok daha güçlü bir hâle getiren BTCTurk’ ile kolay bir şekilde bakiye yüklenebilmesi adına BTCTurk sisteminde mobil cihazlarda da kullanılması için ücretsiz indirebileceğiniz uygulaması da mevcuttur. dolayısıyla istediğiniz zaman zarfında Bitcoin ya da farklı kripto para birim alımlarınızı gerçekleştirmenize olana sağlar.

Ne Kadar Güvenli?

Ne kadar güvenli? sorusu kripto borsasında yatırım yapacak olan kişilerin sıklıkla incelediği konuların başında yer alır. BtcTurk’ün oldukça büyük bir işlem kapasitesine sahip olduğu bir kripto para borsası olduğunu söylemek mümkün.

Fakat, borsaya yatırım yapmak isteyen yatırımcıların dikkate aldığı en büyük konu işlem hacminin yanısıra yatırım yapacakları borsa platformunun güvenilir olup olmadığı hususudur. Öte yandan Türkiye’de en çok kullanılan ve güvenilen kripto para borsası olarak Btcturk öncülük etmektedir.

Btcturk borsası, Türkiye’de açılan ve kurulan ilk kripto para borsası ünvanını taşımaktadır. Bu yüzden de kısa bir süre zarfında Ülkemiz başta olmak üzere dünya genelinde de BTCTurk ismenden oldukça söz ettirmiş, tanınmıştır. Ayrıca, Dünya’nın 4. kripto para borsası ünvanına sahip olan BtcTurk, kripto alım işlem ve satım işlemleri üzerine 2013 senesinde Kerem Tibuk tarafından kurulmuş olan kripto borsa piyasasıdır.

Güvenilir mi?

Sualini sorgulayan yatırımcılar için “Evet” cevabını vermek oldukça yerinde olacaktır. BTCTurk borsasının güvenli ve hızlı bir şekilde ilerleyebilmesi açısından BTCTurk birçok güvenlik önlemini üst düzeye getirmiştir. Direkt giriş yaptığınızda karşınıza çıkan Ana sayfada yer alan 2 adımlı güvenlik doğrulama seçeneği ile yatırımcıların güvenliği en üst düzeye çıkarılmıştır.

Ek olarak üst düzey güvenlik önleme yazılımları içerisinde yer alan yatırımcıların blok zinciri boyutları üzerinde düzenleme gerçekleştirmeleri için Segwit seçeneği, satın alma eylemlerini yönetebilmek için BtcTurk API anahtarları ve aynı zamanda yatırımcı fonlarının %95’inin depolanarak saklanabilmesi için birçok özellik ve seçenek yer almaktadır.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.



Post Views:
2.427

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
BTCTurk Ne Kadar Güvenli? – Kripto Para Piyasa
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!