BSTX, Blockchain Tabanlı Bir Menkul Kıymetler Borsası İşletmek İçin SEC Onayı Aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

tZero ve Boston Options Exchange (BOX) Digital Markets’in ortak girişimi BSTX, blockchain tabanlı bir menkul kıymetler borsası işletmek için ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan (SEC) onay aldı.

Blockchain tabanlı menkul kıymetler borsası girişimi ile blockchain’de gerçekleşen işlemler sayesinde anında ya da hızlandırılmış ödemeler sunmayı hedefleyen BSTX ayrıca müşterilere Oracle’a benzer bir süreçle blokchcain’e kaydedilen piyasa verileri sağlayacak. Tüm bu işlemler BSTX tarafından yürütülen bir blockchain aracılığı ile gerçekleşecek.

SEC yayınladığı bir belgede onayın, BSTX’in ilgili ulusal piyasa sistemi planlarına uyması şartı ile verildiğini belirtti. Borsa hem bireysel hem de kurumsal yatırımcılara hizmet verecek.

BSTX CEO’su Lisa Fall konu ile ilgili yaptığı açıklamada;

 SEC bugün BSTX’e ulusal bir menkul kıymetler borsası onayı vererek ileriye yönelik önemli bir adım attı. Tamamen düzenlenmiş yeni bir borsa girişimi başlatmak ayrıca ihraççılar ve yatırımcılar için sermaye piyasalarına daha modern araçlar sağlamaya yardımcı olmak amacıyla SEC ile yakından çalışmaya devam etmek için sabırsızlanıyoruz.

ifadelerinde bulundu.

BSTX ayrıca hisse senedi tekliflerinin yanı sıra düzenlenmiş kripto piyasalarını desteklemek için çalıştıklarını söyledi.

BSTX, Blockchain Tabanlı Bir Menkul Kıymetler Borsası İşletmek İçin SEC Onayı Aldı isimli makale Tuğay Kaynar tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
BSTX, Blockchain Tabanlı Bir Menkul Kıymetler Borsası İşletmek İçin SEC Onayı Aldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!