Bitcoin tüm dünyada: 400 günde BTC ile devri alem

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yerinde duramayan bir Bitcoinsever, Bitcoin sponsorluğundaki maraton sırasında yedi ülkeyi koşarak geçti.

Yerinde duramayan bir Bitcoinsever, Bitcoin sponsorluğundaki maraton sırasında yedi ülkeyi koşarak geçti.

Paco de la India olarak da bilinen Paco the Runner (Koşucu Paco), 17 Eylül 2021’de başladığı koşu maratonunun masraflarını “dünya genelinde tüm Bitcoin kullanıcıları sayesinde” karşıladı. Paco, “Bitcoin’in herkese istediği özgürlüğü verdiğini” gösteriyor.

Yolculuğunun başlarında satoshi’ler ile alışveriş yapıyor. Kaynak: Twitter

Paco, itibari para standardıyla yaşadığı “yalan hayattan” Bitcoin sayesinde dünyayı gezdiği bir hayata, yakın arkadaşının Bitcoin Standardı adlı kitabı hediye etmesinden sonra geçtiğini açıkladı. Paco, kitabı okuduktan ve arkadaşıyla tartıştıktan sonra Bitcoin tavşan deliğine düştü.

Paco the Runner, Cointelegraph’a yaptığı açıklamada “bir kez gördükten sonra geri dönüşü yok,” diye belirtti. Turuncu hapı yutmuştu:

“O gece dolunay vardı. Arkadaşım bana dünyayı gezmek isteyip istemediğimi sordu. Ben de evet dedim. O da bana ‘Bitcoin ile geçinerek seyahat etmelisin’ dedi.”

O andan itibaren Paco’nun seyahat planları, “Bitcoin farkındalığını ve kitlesel yaygınlığı artırma ve insanların iyiliğini gösterme” kampanyasına dönüştü. Paco, yolculuğunu ve tüm Bitcoin işlemlerini seyahat vlog’ları ve sosyal medya gönderileriyle not düşüyor.

Paco, seyahat etmeyi planladığı 40 ülkenin yedisini BTC ile geçinerek seyahat etmeyi başardı. Paco, yalnızca toplu taşıma için nakit kullanıyor.

Paco ve kaybettiği için yenisini satoshi’lerle aldığı otel odası anahtarı. Kaynak: Twitter

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin tüm dünyada: 400 günde BTC ile devri alem
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!