Bitcoin, 40 Bin Dolarda Reddedildikten Sonra 2 bin Dolar Düştü!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Asya hisse senetleri bugün ve dün düşerken, Bitcoin 40.000 dolara dokunmaya çalıştı ama henüz boşuna.

Bitcoin, elini 40.000 dolarda denedi, ancak yolda durduruldu ve yaklaşık 2.000 dolar düştü. İlginç bir şekilde, bu fiyat düşüşü, bugün altı yılın en düşük seviyesine düşen Hong Kong’un gösterge endeksi Hang Seng’deki önemli kayıpların ortasında geldi.

BTC 40 Bin Dolardan Reddedildi

Geçtiğimiz birkaç gün, birincil kripto para birimi için nispeten sakindi. Sadece birkaç kısa yukarı ve aşağı hareketle yaklaşık 39.000 dolar konsolide oldu.

Dün bildirildiği üzere varlık, yukarıda belirtilen seviyeye yükselmeden önce 37.500 dolara düştü. Sonraki saatlerde, Bitcoin diğer yöne gitti ve 40.000 doların biraz altına pompalandı.

Ancak, bir kez daha başarısız oldu ve 1.500 dolardan fazla düştü ve şu anda 38.000 doların biraz üzerinde bulunuyor. Bu nedenle, piyasa değeri 730 milyar dolara hafifçe düştü.

Bitcoin, 40 Bin Dolarda Reddedildikten Sonra 2 bin Dolar Düştü! 3

Aynı zamanda, Çin’in Ukrayna’ya karşı savaşında Rusya’ya yardım etmesi halinde Çinli firmaların incelemeyle karşı karşıya kalabileceği endişelerinin ortaya çıkmasıyla Asya hisse senetleri artan oynaklık yaşadı.

Hong Kong Hang Seng, %6’dan fazla düşerek altı yılın en düşük seviyesine düştüğü için en önemli kaybeden oldu. Teknoloji yan kuruluşu Hang Seng Tech Index, kurulduğu 2020’den bu yana en kötü işlem gününde çift haneli rakamlara geriledi.

Altcoinler Düşüşte

Alternatif paralar, Bitcoin’in performansını büyük ölçüde taklit etti. Ethereum, gün önce 2.700 dolara meydan okudu, ancak dün 2.600 dolara ulaşamadı ve %3’lük bir düşüş şimdi onu 2.500 dolara indirdi.

Ripple, Solana, Cardano, Polkadot, Dogecoin, Shiba Inu ve MATIC benzer günlük fiyat düşüşleri üretti. %5’lik bir düşüş AVAX’ı 66 dolara ittiği için çığ en çok kaybetti.

EGLD, varlık %6,5 arttığı için bugün yeşildeki birkaç madeni para arasında yer alıyor. Sonuç olarak, 150 dolara yakın işlem görüyor.

Tüm kripto para varlıklarının kümülatif piyasa değeri, zirve saatlerinden bu yana yaklaşık 50 milyar dolar azaldı ve 1,7 trilyon dolar seviyesinde bulunuyor.

bitcoinBitcoin, 40 Bin Dolarda Reddedildikten Sonra 2 bin Dolar Düştü! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.



Post Views:
137

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin, 40 Bin Dolarda Reddedildikten Sonra 2 bin Dolar Düştü!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!