Bitcicoin (BITCI)’den Büyük Haber: Yeni Borsaya Giriyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın lider fan token platformlarından Bitci Teknoloji tarafından geliştirilen Bitcicoin, yeni yılın ilk global borsa listelenmesiyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Bitci Teknoloji tarafından yapılan duyuruya göre, Bitcicoin global kripto para borsası LBank_Exchange’de listelenecek.  

Bitcicoin, Küresel Açılımını Sürdürüyor: Yeni Borsaya Giriyor!

Yeni yıla dev yakım etkinliği ile giren Bitcicoin, listenlenme haberleri ile gündemde olmaya devam ediyor. Yapılan duyuruya göre, LBank_Exchange’de Bitcicoin yatırma işlemleri 06.01.2022 günü saat 13:00 başlayacak. Alım-satım işlemlerinin başlangıç tarihi ise 07.01.2022 16:00 olarak açıklandı.  Bugüne kadar XT,  Finexbox,  ProBit,  BigOne,  Biconomy, MEXC Global ve Bittrex gibi uluslararası borsalarla anlaşmaları hayata geçiren Bitci, bu listelemeyle birlikte uluslararası 8’nci borsa listelemesini gerçekleştirmiş olacak.  

Dünya Devlerinin Fan Token Partneri 

Bitci Teknoloji, 2021 yılında Blockchain dünyasında en fazla ses getiren kripto varlıklar arasında yer alan fan token’ların uluslararası arenedaki en önemli geliştiricilerinden biri. Brezilya ve İspanya Milli Takımları, McLaren Formula 1 Team, MotoGP, FIBA, Rangers, Wolves gibi 40’a yakın takım ve organizasyonun dünyadaki tek fan token partneri konumunda bulunan Bitci, önümüzdeki dönemde de tüm dünyada ses getirecek anlaşmaları hayata geçirmeye hazırlanıyor.  

Bitci Teknoloji’nin kendi Blockchain ağı Bitci Chain’in mainnet coin’i konumunda bulunan Bitcicoin ise 2021 yılında en fazla yükseliş gösteren coin’ler arasında yer alıyor.   

Türkiye’nin İlk Blockchain’i Bitci ile Tanışın 

Çağdaş Holding bünyesinde Blockchain teknolojileri araştırma ve geliştirme amacıyla Bodrum’da kurulan Bitci Teknoloji, 2018 yılından bu yana sektördeki öncü faaliyetlerine devam ediyor. İlk etapta kendisine ait mining tesisini ve mining havuzlarını kuran Bitci Teknoloji, ardından dünyanın en gelişmiş kripto para alım-satım borsalarından olan Bitci.com’u hayata geçirdi. 2020 yılında, Türkiye’nin ilk borsa ve ödeme sistemine entegre Blockchain’i olan Bitcichain’i geliştirdi. 

Türkiye’nin İlk Yerli Coin’i Bitcicoin, 2 Yeni Borsaya Giriyor!

Türkiye’de ve yurt dışında çok sayıda spor kulübü ile taraftar token projeleri geliştirmek üzere yola çıkan Bitci Teknoloji, bu kapsamdaki ilk anlaşmaları Türkiye’de Karşıyaka Spor Kulübü, Türkiye A Milli Basketbol Takımı, Eskişehirspor, Ankaragücü, Denizlispor, Bursaspor, Kocaelispor, Fatih Karagümrük, Gençlerbirliği, Bodrumspor, Afyonspor; Avrupa’da ise, Glasgow Rangers, McLaren Racing, İspanya Milli Takımı, Wolverhampton Wanderers, MotoGP, Brezilya Milli Takımı, Uruguay Milli Takımı, Peru Milli Takımı, Deportivo Alaves, Celta Vigo, FIBA, MXGP, RCD Espanyol, FC Sion, Sporting Lizbon, Fortaleza, Cadiz, Spezia Calcio, Watford ile hayata geçirdi. Bitci Teknoloji, inşaat, enerji ve turizm gibi sektörlere yönelik blockchain çözümleri konusunda da çalışmalarına devam ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcicoin (BITCI)’den Büyük Haber: Yeni Borsaya Giriyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!