Binance Siber Suçlar ile Mücadele Etmek İçin NCFTA’e Katıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, siber suçlar ile mücadele etmek için ABD merkezli kar amacı gütmeyen kuruluş Ulusal Siber-Adli Tıp ve Eğitim Birliği’ne (NCFTA) katıldı.

Binance, 18 Ocak tarihinde yayınladığı basın bülteninde siber suç tehditlerini belirlemeye, doğrulamaya, azaltmaya ve etkisiz hale getirmeye odaklanan kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan NCFTA‘e katıldığını duyurdu. Binance böylece blockchain ve kripto para endüstrisinde NCFTA’e katılan ilk kuruluş oldu.

NCFTA, siber suçlarla mücadele etmek ve uluslararası mücadelenin bir parçası olarak istihbaratı geliştirme ve paylaşma amacıyla 2002 yılında kuruldu. Binance’in aralarına katılması ile ilgili NCFTA Başkanı ve CEO’su Matt LaVigna;

Siber suçlar, topluluğumuzun yapısını etkileme potansiyeli bulunan ve hızla büyümeye devam eden küresel bir tehdittir.

dedi. Ayrıca Binance’in uluslararası siber güvenlik soruşturmalarına yardımcı olma konusunda kendini kanıtlayan bir sektör lideri olduğunu söyleyen LaVigna;

Liderlikleri, işbirlikçi yaklaşımları ve siber suçlara karşı olan mücadeleye bağlılıkları ile NCFTA’in mevcut misyonunu gerçekleştirmesine katkı sağlayacak. Ayrıca sadece blockchain ve kripto para endüstrisi için değil herkes için güvenli bir ortam oluşturmamıza yardımcı olacak.

ifadelerine yer verdi.

Sürekli gelişen blockchain ve kripto para endüstrisi için kolluk kuvvetleri, devlet kurumları ve ekosistemin içerisinde bulunan kişilerin işbirliğine ihtiyaç olduğunu söyleyen Binance Küresel İstihbarat ve Soruşturmalar Başkan Yardımcısı Tigran Gambaryan;

NCFTA’e katılmak, tüm topluluk için kripto para ekosistemini güvence altına almak için siber suçlara karşı olan ortak mücadelemizde önemli bir adımdır. Binance siber suçlar, fidye yazılımları ve terörizmin finansmanı ile mücadelenin önde gelen yardımcılarından olmayı hedefliyor. NCFTA ile olan ortaklığımızla siber suçlarla mücadelemizi sürdürecek, işbirliği ve şeffaflık seviyemizi artıracağız.

açıklamalarında bulundu.

Blockchain ve kripto para dolandırıcılığıyla mücadele etmek için dünyanın en gelişmiş ekiplerinden birini kuran Binance, dünya çapındaki kurumlara bu mücadelelerinde aktif olarak yardım ediyor.

 

Binance Siber Suçlar ile Mücadele Etmek İçin NCFTA’e Katıldı isimli makale Tuğay Kaynar tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Siber Suçlar ile Mücadele Etmek İçin NCFTA’e Katıldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!