Avalanche, Bitcoin Cash, Flow Fiyat Analizi: 17 Mart Perşembe

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Bitcoin’in 4 saatlik 20 EMA’sı 50 EMA’sının üzerine atlarken, Avalanche, Bitcoin Cash ve FLOW yakın vadede yükseliş tekniklerini öngördü. Bu kriptoların son ikisi, boğalar satış baskısına karşı koyarken desenli bir kırılma gördü.

Avalanche (AVAX) Analiz

Avalanche, Bitcoin Cash, Flow Fiyat Analizi: 17 Mart Perşembe 4

Boğalar nihayet Ocak ayı satışını durdururken, AVAX 17 Şubat’a kadar %85,2’lik şaşırtıcı bir yatırım getirisi gördü. O zamandan beri, 96-66 dolar arasında bir salınım aralığı buldu.

En son düşüş aşaması, AVAX’ı  Kontrol Noktasının  (kırmızı, POC) ve trend çizgisi desteğinin (beyaz, kesikli) altına yönlendiren bir aşağı kanal (sarı) olarak işaretlendi. Ancak, son iki günde artan yükseliş gücü ışığında, alt grafiklerinde %15’in üzerinde bir sıçrama gördü. Sonuç olarak, AVAX 77 $ işaretini test ederken POC’sini geri aldı.

Yükseliş RSI  iki gün içinde 26 puanlık bir artış gördü. Buradan kısa vadeli herhangi bir geri çekilme, yükselen takozunun alt trend çizgisinin yakınında test desteği bulabilir. Ayrıca, DMI hatları arasındaki boşluk  aşırı gerildiğinden, boğalar olası bir geri çekilmeden önce kısa vadeli bir avantaja sahipti.

Bitcoin Cash (BCH) Analiz

AnalizAvalanche, Bitcoin Cash, Flow Fiyat Analizi: 17 Mart Perşembe 5

Düşüş aşaması yükselirken, BCH keskin bir şekilde düştü ve yıl boyu desteğini (şimdi direnç) 356 $ seviyesinde kaybetti. %28’in üzerinde bir geri çekilmenin ardından (10 Şubat’tan itibaren), alt, Ocak ayının en düşük seviyeleriyle eşleşti. 

En son düzeltme, trend çizgisi desteğini (sarı, kesikli) bir kez daha test eden düşen bir kama (beyaz) gördü. Ayrıca BCH, 302 $ işaretine doğru desenli bir kırılmaya neden olan bir sabah yıldızı şamdan deseni gördü.

RSI bir yukarı kanal arasında büyüdü ve orta hattın üzerinde bir kapanış buldu. Son birkaç saat içinde, ayılar satın alma gücüne karşı koymaya çalıştıkça bu model bozuldu. Ayrıca CMF, sıfır çizgisinin üzerinde yana doğru sallandığı için yükseliş kenarını onayladı. Bu okuma, son iki gün içinde BCH’ye artan para akışını gerektirdi.

FLOW Analiz

AnalizAvalanche, Bitcoin Cash, Flow Fiyat Analizi: 17 Mart Perşembe 6

FLOW, geçen yıl Ağustos ayından bu yana sürekli bir düşüş gösteriyor. Alt, Ocak ayının en düşük seviyelerine dokunana kadar boğalar sürekli geri adım attı.

FLOW, 6 Ocak’ta hayati önem taşıyan 8.2$’ı kaybettikten sonra değerinin yarısından fazlasını kaybetti ve 24 Ocak’ta Tüm zamanların en düşük seviyesine ulaştı. O zamandan beri, 5,2 dolarlık tabanı geri alırken kademeli bir toparlanma sürecine girdi. Son yükseliş aşaması, alt  kanalını (sarı) kırarken alt’ı 20/50 EMA’sının  üzerine itti. Şimdi, Kontrol Noktası  (kırmızı) alt için anında direnç sunmaya devam etti.  

RSI aşırı satım bölgesinden üstel bir büyüme gördü. Şimdi, 60 işaretinin üzerinde sürekli bir kapanış, aşırı alım bölgesi yeniden testi için kapılar açabilir.

Avalanche, Bitcoin Cash, Flow Fiyat Analizi: 17 Mart Perşembe
Bu, Polkadot’un Önümüzdeki Aylarda İyileşmesine Bir Engel Mi?
Chainlink, Avalanche, The Graph Fiyat Analizi: 16 Mart Çarşamba
Bitcoin’in Satış Baskısının Kaynağını ve Bunun Beklenen Sonuçlarını İncelemek
Ethereum Fiyat Analizi: Kilit Destek Hattı Arasında Kritik Kararla Karşı Karşıya ETH

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Avalanche, Bitcoin Cash, Flow Fiyat Analizi: 17 Mart Perşembe ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Avalanche, Bitcoin Cash, Flow Fiyat Analizi: 17 Mart Perşembe
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!