Analist değerlendirdi: En büyük 3 altcoin fiyatı mercek altında

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) fiyatı Fed’in faiz kararı öncesi psikolojik 40.000 dolar direnç seviyesinden dönerken borsalardaki BTC rezervlerindeki azalma dikkat çekiyor.

Peki, en büyük kripto para biriminin yatay seyrinden fazlasıyla etkilenen altcoin piyasasında en önümüzdeki günler bize ne gösterecek? Cointelegraph analisti Rakesh Upadhyay, piyasa değerine göre en büyük 3 altcoin fiyatını masaya yatırdı.

ETH/USDT – Ethereum teknik analiz

Ethereum boğaları, simetrik üçgenin destek hattını savunmaya çalışıyor. Mevcut seviyeden güçlü bir sıçrama, Ether (ETH) fiyatını ayıların tekrar güçlü bir savunma oluşturabileceği hareketli ortalama (SMA) değerlerine itebilir.

ETH/USDT günlük grafiği. Kaynak: TradingView

Fiyat, hareketli ortalamalardan düşerse, duyarlılığın negatif kaldığı ve yatırımcıların yardım rallilerinde satış yaptığı ortaya çıkacak. Bu durum, üçgenin altına doğru kırılım olasılığını artıracaktır. ETH/USDT paritesi daha sonra düşüş trendine devam edebilir ve 2.159 dolara inebilir.

Bu varsayımın aksine, boğalar fiyatı hareketli ortalamaların üzerine çıkarırsa, satış baskısının düşebileceği düşünülebilir. Parite daha sonra 3.000 dolardaki psikolojik seviyeye yükselebilir ve ardından üçgenin direnç çizgisine kadar ilerleyebilir.

BNB/USDT – Binance fiyat analizi

BNB fiyatı, destek bölgesi olarak çalışan 360 ila 350 dolar bölgesinden toparlanmaya çalışıyor. Bu durum, alıcıların destek bölgesi yakınındaki düşüşlerde birikim yapmaya devam ettiklerini gösteriyor.

BNB/USDT günlük grafiği. Kaynak: TradingView

Alıcılar, ayıların kontrollerini kaybedebileceğini göstermek üzere fiyatı hareketli ortalamaların üzerine çıkarmak ve günlük kapanış elde etmek zorunda kalacak. Fiyat 50 günlük basit hareketli ortalamanın (SMA) (388 dolar) üzerinde devam ederse, boğalar BNB/USDT paritesini 425 dolara itmeye çalışacak.

Bu olumlu görüş, fiyat bir kez daha hareketli ortalamalardan aşağı düşer ve 350 doların altına gerilerse geçersiz olacak. Böyle bir hareket, duyarlılığın olumsuz yönde kaldığını ve yatırımcıların rallilerde satış yapmaya devam ettiğini ortaya koyacak. Böyle bir hareket, fiyatı 320 dolardaki kritik desteğe çekebilir.

XRP/USDT – Ripple teknik analiz

Ripple (XRP) fiyatı 11 Mart tarihinde düşüş trendi çizgisinin üzerine çıktı, ancak ralli 0,85 dolarda sert bir dirençle karşılaştı. Bu durum, ayıların henüz vazgeçmediğini ve rallilerde satış yapmaya devam ettiğini gösteriyor.

XRP/USDT günlük grafiği. Kaynak: TradingView

Fiyat, güçlü bir destek görevi görmesi muhtemel olan 20 günlük üstel hareketli ortalamaya (EMA) (0,75 dolar) geri çekildi. Fiyat mevcut seviyeden geri dönerse alıcılar XRP/USDT paritesini 0,85 doların üzerine çıkarmak ve sürdürmek için bir girişimde daha bulunacak. Başarılı olurlarsa, parite 0,91 dolara yükselebilir ve ardından psikolojik direnç olan 1 dolara yükselebilir.

Bu olumlu görüş, fiyat hareketli ortalamaların altına düşerse geçersiz olacaktır. Böyle bir hareket, düşüş trendi çizgisinin üzerindeki kırılmanın boğa tuzağı olabileceği fikrini oluşturur. 0,69 doların altında bir kırılım ve kapanış, 0,62 dolara olası bir düşüşe zemin hazırlayabilir.

Burada ifade edilen görüş ve yorumlar yalnızca yazara aittir. Cointelegraph’ın görüşlerini yansıtmayabilir. Her yatırım ve alım satım işlemi risk içerir. Karar verirken kendi araştırmanızı yapmalısınız.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analist değerlendirdi: En büyük 3 altcoin fiyatı mercek altında
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!