Ak Partili Vekilden “Dikkat Çeken” Metaverse Yorumları!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, son günlerde gündemden düşmeyen metaverse konusunda değindi. Binali Yıldırım metaverse için “Yeni Bir Kainat” benzetmesi yaptı. Kriptokoin.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Binali Yıldırım’dan dikkat çeken metaverse yorumları!

Ak Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Bağcılarda katıldığı sıra gecesi programından önemli açıklamalarda bulundu. Binali Yıldırım, tüm dünyada trend olan “metaverse” konusuna da değindi. Daha önce bildirdiğimiz üzere, Türkiye’den çok sayıda yatırımcı bu alana yöneldi ve metaverse arsa alan yatırımcı sayısı her geçen gün artıyor. Binali Yıldırım da metaverse için “Yeni Bir Kainat” benzetmesi yaptı ve şu önemli açıklamalarda bulundu:

Gençler, şimdi metaverse diye bir tabir ortaya çıktı. Sanıyorum hepiniz biliyorsunuz. Metaverse yani kainat ötesi olarak çevrilen bu kavramla neyi kastediyoruz? Artırılmış gerçeklik ve sanal gerçeklikle kurulan 3 boyutlu, 5 boyutlu, 8 boyutlu, 10 boyutlu yeni bir dünya, yeni bir kainattan bahsediyoruz. Bununla birlikte hiç bilmediğimiz yeni meslek türleri geliyor. Bu meslekleri icra edecek olan sizlersiniz. Biz devrimizi tamamladık. Benim siber güvenlik uzmanı veya Blockchain mühendislik yazılımcısı olacak halim yok bu saatten sonra, bunu sizler yapacaksınız. İnceleyecek olursak insanların, mahallelerin, şehirlerin şekillenmesini, davranışlarını, ilgilerini tespit edersek bu bir ticari sonuca da erişir, siyasi sonuca da erişir, bu bir ekonomik değere de erişir. Dünyanın belirli aşamalardan geçiyor. Şu anda içinde bulunduğumuz dönem bilgi çağı. Akıl terinin alın terinden daha fazla işe yaradığı para ettiği bir döneme giriyoruz. Bu dönem esasında Türkiye için çok büyük avantaj ve çok büyük fırsat. Akıl teri genç beyinlerde. Sizin akıl teriniz, bilginiz, bilgiye erişiniz onu üretmeniz ve ticarileştirmeniz Türkiye’nin en büyük sermeyesi, en büyük güvencesidir. Gençlerle büyüklerin ilişkisini şöyle tanımlıyorum. Yaşlıların tecrübesi, gençlerin enerjisi, Türkiye’nin güvencesi. Hepimizin birbirine ihtiyacı var. Birbirimizden ayrı kalırsak hiçbir şey yapamayız. Unutmayın daha iyi, iyinin düşmanıdır. Daha iyiyi her zaman arayacağız. Ona mükemmel deniyor. Hangi işi yaparsanız yapın mükemmellik her zaman hedefiniz olsun. Gayretimizi kesintisiz sürdürmeliyiz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ak Partili Vekilden “Dikkat Çeken” Metaverse Yorumları!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!