Abra CEO’suna göre Ethereum uzun vadede 40 bin doları görebilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para alım satım platformu Abra’nın kurucu ve CEO’su Bill Barhydt, Ethereum’un (ETH) uzun vadede çok büyük bir değer artışı potansiyeli olduğuna inanıyor.

CNBC’nin Crypto World programında röportaj gerçekleştiren Barhydt, hem Bitcoin (BTC) hem de Ethereum için olumlu görüşler paylaştı. Barhydt, piyasa değeri bakımından en büyük iki kripto para için yükseliş beklemesinin ardında “ağ etkisine” benzer bir neden olduğunu söyledi.

Ağ etkisi, bir ürün veya hizmetin benimseyen ve kullanan sayısının artmasıyla daha değerli hale gelmesini ifade eder. Bu etki yeni katılımcıları teşvik ederek değerinin daha da artmasını sağlayan bir döngü oluşturur.

Barhydt’e göre Bitcoin ve Ethereum, ağ etkilerini farklı yönlerden elde ediyor. Bitcoin bir rezerv varlığı ve sağlam para olarak ağ etkisi yaşarken, Ethereum ise ağ etkisini Barhydt’e göre dünyanın bilgisayarı olduğu fikrinden alıyor.

“Ethereum, stablecoin’ler, NFT’ler, merkeziyetsiz finans (DeFi) ve şimdi ise oyun için kullanılıyor,” diye belirten CEO, şöyle devam etti:

“Staking’in de gelmesiyle birlikte, kurlarda yüzde 10 civarı artış göreceğimizi düşünüyorum.”

Barhydt, Ethereum için bu kullanım alanlarının henüz yeni yeni devreye girdiğini ve bu nedenle ETH’nin kısa vadede çok daha iyi bir performans gösterebileceğini düşünüyor. Hisse ispatı mutabakata geçişin vadettiği şekilde işlem ücretlerinin düşmesi, CEO’ya göre ağ etkilerinin önündeki tüm engelleri kaldıracak:

“Gas ve işlem ücretleri düşerse, ki bu hisse ispatının vaadi, işte o zaman dikkat edin. Çünkü o zaman ağ etkilerinin önündeki tüm engeller kalkacak. O zaman da 30-40 bin doları görebiliriz.”

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Abra CEO’suna göre Ethereum uzun vadede 40 bin doları görebilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!